Український Монреаль
-
прокоментую по "складному і жахливому" екзамену по французькій) Тут в групі трохи цей екзамен як бабай, яким усіх новеньких (да і стареньких) лякають. Власний досвід: здала на B2 TEFAQ місяць тому, дві усні частини (Oral comprehension, Oral expression) відразу після закінчення францізасйона фултайм. Здавала більш для себе, потреби вже зараз здавати не було, цікаво було перевірити себе і глянути на екзамен) На францизасйон пішла на 2 рівень зразу, але коли подавала запит на фултайм, то вказала, що маю знання (реально знала з двадцять слів, теперішній час та рахувати до двадцяти). Поки документи розглядалися, займалася з репетитором з України, 2 рази на тиждень, сама додатково робила вправи. На перевірці рівня знань (майже через 2 місяці від подачі доків на курс) сказали, що базу маю і можу іти зразу на другий рівень. З 11 листопада по 28 червня була на курсах фултайм. Мови йдуть складно, я погано чую, ношу слухові апарати, тому складніше ніж більшості ловити на слух. Помагало, що англійську знаю дуже добре. Для підготовки суто до екзамену знайшла викладача, взяла 5 уроків, саме для розуміння як діалоги здати. Дуууже цей репетитор помогла, імітували реальні кейси на екзамені. Додатково завчила питання, десь 20 загальних фраз у складних часах типу subjonctif passé, приказки. Для здачі слуханння пройшла всі, що знайшла, тести по слуханню в інтернеті, плюс ще репетитор дав декілька для тренування. Реальний рівень міцний B1, не вище. На екзамені розхвилювалася, екзаменатор була не привітна, не всі домашні заготовки використала. Але тим не менше, результат B2. Суто під екзамен готувалася 3 тижні. Якщо я здала, то всі інші бажаючі точно можуть здати) Якщо рівняти з IELTS, то рівні В2 в цьому тесті і в TEFAQ - ну зовсім різні В2)
-
А що там з цiною, плюс-мiнус?
-
Кого цікавить недороге житло? Біля мене здають 4 1/2. Хочуть тільки українців. Але без тварин і малих дітей.
-
Добрий день! Мене цікавить, підкажіть де теретортально? Я українка, сама, не палю, тварин не маю.
-
Кот де Неж
-
розуміння - 430, говоріння - 434. 400 - це вже В2. По темам: на усному, там де, питання ставити, то була тема зателефонувати в агентство по організації дитячих святкувань. 10 питань мінімум потрібно поставити, формальна мова. По ситуації, то потрібно було вговорити подругу поїхати в французьке село на 3-14 днів) Екзаменатор дуже впиралася, хоча я сказала, що то не справжнє село, а імітація його біля Гранбі) По розумінню, то там тем як таких нема. В секції С, там де іде діалог, а в тебе 3-4 питання з варіантами відповідей, то чесно скажу взагалі не зрозуміла про що були ті діалоги) Напевно, норм секцію В зробила, не інакше
-
Кот де Неж. Але якщо ви одна, навіщо вам дві спальні? Може меншу квартиру?
-
Всім привіт, шукають водія, робота на території США Массачусетс Коннектикут Всі питання по телефону +15145579110 Дмитро
-
Ні, не чула. Це тут просто по сусідству і я знаю, що вони недорого українцям здають. Може у них і менші є. Але, наскільки я знаю, то саме тут, в Кот-де-неж.
-
Цей екзамен, ТЕФАК, то реально здати на рівень вище, ніж є реально. Треба суто під нього руку набити)
-
Доброго дня. Підкажіть, куди потрібно повідомити, якщо хочеш поїхати в Україну і повернутись до кінця року? Дякую велике ☺️