Український Монреаль
-
Вибачте, на базі Вашої відповіді, але питання до чату: якщо в адресі на конверті не вказала номер квартири, то вони лист не відправлять з карткою? Треба іти до них і писати заявку? 😒
-
Панове! Шукаю короткострокове житло з 1 по 7 серпня (2 дорослих, 2 дітей). Підкажіть варіанти, хто може здати, бо ціни на air bnb космічні, а завчасно ми не знімали бо ситуація помінялася. Можливо хтось знає проперті компанії, які здають короткочасове або власників квартир. Дякую
-
t.me/UA_Canada_Cuaet/579 Як можна поїхати на цю зустріч із Монреаля, де треба записатися?
-
Здравствуйте... Знаю,что многим уже так надоели эти просьбы,но я безумно благодарна каждому,кто все же прочитает мое это смс...Извините, что обращаюсь,надеюсь с разрешения администраторов...мы из столь многострадающего Мариуполя,со всеми его слезьми и тяжестями...сейчас все еще в сложной ситуации... Мы просим вас немножко помощи и поддержке. Я с маленьким братиком осталась...папа в больнице лежачий.У нас ничего,совсем... Нет...Мы просто живем вечным страхом.......Пожалуйста,если может кто либо,любой копейкой помочь любой копейкой,напишите в личку,пожалуйста....местонахождение смогу подтвердить.. Спасибо всем не безразличным, благодаря которым мы до сих пор живи...я молюсь за нас,за мир,за каждого ... Пусть Бог бережет каждого из вас.... Мира всем🙏
-
Доброго дня, я хочу спитати коли я можу приїхати до Канади? В мене є віза вона діє 3 роки . З моменту від коли я отримала візу пройшло 5 місяців, у серпні буде 6 місяць.
-
Скажіть будь ласка хто знає я спізнюся за термінами, або я встигаю за часом приїхати?
-
У мене є чоловік із Бангладеш, йому поки що візу не дають, у нас є шлюб але не офіційно РАГС, а документ шлюбу мечеті. Якщо я приїду наступного місяця до Канади. Прийду у візу центр і попрошу в Канаді щоб моєму чоловікові дали візу я вагітна. Вони зможуть дати на моє прохання візу моєму чоловікові щоб він теж приїхав до Канади?.
-
Всем привет, ребят поделитесь пожалуйста информацией , где можно поискать работу : склады, фабрики по изготовлению чего либо , в черте города , что не находим в интернете , все очень далеко и проездной на метро не поможет или поделитесь опытом, как вы искали , все эл. Адреса, куда отправляешь резюме просто не отвечают 😞
-
30 липня, цієї неділі в нас запланована захоплююча поїздка у столицю провінції - місто Квебек. Там Ви побачите місце, куди вперше прибули Європейські мореплавці, і власне звідки почали будівництво цього колоритного, могутнього міста. Могутнім воно в праві називатися, адже пережило багато війн та випробувань і є єдиним містом у Північній Америці, де є Цитадель та оборонні кріплення. Також Ви побачите безліч старовинної архітектури - Парламент, церкви, зробите фото біля найбільш фотографованого в світі замку-готелю Фронтенак та прогуляєтесь вузькими вуличками, вкладеними бруківкою, довкола з кольоровими будинками не схожими між собою. Потім ми направимось до найбільшого водоспаду Квебеку - Монтморенсі. Ви відчуєте шалену енергію води, прогулявшись по підвісному мості над самим водоспадом, можна прокататись на фунікулерних кабінах, а для найбільш відчайдушних є зіп-лайн. Запрошуємо приєднатись до нашої поїздки, залишилось ще декілька місць.