Український Монреаль
-
У мене є чоловік із Бангладеш, йому поки що візу не дають, у нас є шлюб але не офіційно РАГС, а документ шлюбу мечеті. Якщо я приїду наступного місяця до Канади. Прийду у візу центр і попрошу в Канаді щоб моєму чоловікові дали візу я вагітна. Вони зможуть дати на моє прохання візу моєму чоловікові щоб він теж приїхав до Канади?.
-
Всем привет, ребят поделитесь пожалуйста информацией , где можно поискать работу : склады, фабрики по изготовлению чего либо , в черте города , что не находим в интернете , все очень далеко и проездной на метро не поможет или поделитесь опытом, как вы искали , все эл. Адреса, куда отправляешь резюме просто не отвечают 😞
-
30 липня, цієї неділі в нас запланована захоплююча поїздка у столицю провінції - місто Квебек. Там Ви побачите місце, куди вперше прибули Європейські мореплавці, і власне звідки почали будівництво цього колоритного, могутнього міста. Могутнім воно в праві називатися, адже пережило багато війн та випробувань і є єдиним містом у Північній Америці, де є Цитадель та оборонні кріплення. Також Ви побачите безліч старовинної архітектури - Парламент, церкви, зробите фото біля найбільш фотографованого в світі замку-готелю Фронтенак та прогуляєтесь вузькими вуличками, вкладеними бруківкою, довкола з кольоровими будинками не схожими між собою. Потім ми направимось до найбільшого водоспаду Квебеку - Монтморенсі. Ви відчуєте шалену енергію води, прогулявшись по підвісному мості над самим водоспадом, можна прокататись на фунікулерних кабінах, а для найбільш відчайдушних є зіп-лайн. Запрошуємо приєднатись до нашої поїздки, залишилось ще декілька місць.
-
З приводу отримання в банку хз
-
Є багато точок з їх лого
-
Western точно можна.
-
Ну а взагалі той же вайз теж більш ніж. Юзаю його ще з європи
-
🏠Квартира 3 1/2 на оренду (у звʼязку з переїздом до іншого міста) 🗓️вересень-грудень (з серпня за домовленістю) 💰1350 CAD + світло 📎Другий поверх. Одна спальня, зала та кухня. пральна, сушильна та посудомийна машини. Безлімітний швидкий інтернет врахован у вартість оренди 📍метро Saint-Michel (900м) автобусна зупинка (30м) Продуктовий магазин (550м) Чистий приємний район з дуплексами навколо. Хто зацікавлений пишіть у приватні
-
Порівняння усіх федеральних та провінційних допомог по кожній провінції у 2022 році. У цей розрахунок входять як федеральні виплати (GST/HST, Climate Action Incentive Payment, Canada Child Benefits, one-time housing benefit), так і провінційні фінансові допомоги, які у кожній провінції мають свої різні критерії та методику розрахунку. Щоб кваліфікуватись на усі допомоги, потрібно, крім податкової декларації, також подати і аплікації для певних програм. Розмір провінційних виплат залежить від того, чи люди працевлаштовані та розміру доходу. У порівняльній таблиці для прикладу вказані сукупні максимуми цих виплат для одиноких людей, самотніх батьків з дитиною та подружжя з двома дітьми. Як бачимо у провінції Квебек найбільші соціальні виплати та для сім'ї з двома дітьми можуть становити понад $58 тисяч на рік. У Альберті для порівняння така сім'я отримає тільки $35 тисяч на рік.
-
Найскладніше зустрічатися з... Овен — Козеріг Телець — Водолій Близнюки — Скорпіон Рак — Стрілець Лев — Риби Діва — Терези Терези — Діва Скорпіон — Близнюки Стрілець — Рак Козеріг — Овен Водолій — Телець Риби — Лев
-
♈️ Овен 29 липня. ✨ Тобі слід попрацювати над тактовністю. ♉️ Телець 29 липня. ✨ Нехай ти не ідеальний, але хорошенький. ♊️ Близнюки 29 липня. ✨ Літо точно йде за твоїм планом? ♋️ Рак 29 липня. ✨ Стосунки чи дружба? ♌️ Лев 29 липня. ✨ Не пощастить комусь зі мною :) ♍️ Діва 29 липня. ✨ Ох, ну і нагрішиш ти сьогодні. ♎️ Терези 29 липня. ✨ ВКОЛІТЬ МЕНІ РАДІСТЬ. ♏️ Скорпіон 29 липня. ✨ Я не одинокий. Я просто обраний. ♐️ Стрілець 29 липня. ✨ ДОГРАВСЯ. ♑️ Козеріг 29 липня. ✨ Тебе щось взагалі не розуміють, ти як українську вчив? ♒️ Водолій 29 липня. ✨ Набирайся досвіду в усьому, не сиди на місці. ♓️ Риби 29 липня. ✨ Щось навіть обнімашок не хочеться. Особливо в таку погоду. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦