Український Монреаль
-
Я під час всієї дискусії був скоріше за ці цінності, чим за Маска. На Маска мені все рівно, і я насправді був би радий якби він допоміг Україні. Але моя головна теза: він не хоче допомогти і має право. І навпаки: хоче говорити якусь "діч" хай говорить. У вільній країні знаходиться.
-
Який знак зіпсує вам життя: Овен: Водолій Телець: Риби Близнюки: Скорпіон Рак: Лев Лев: Терези Діва: Телець Терези: Стрілець Скорпіон: Рак Стрілець: Овен Козеріг: Близнюки Водолій: Козеріг Риби: Діва
-
♈️ Овен 30 липня. ✨ Ти можеш бути успішнішим, але треба попрацювати над дисципліною. ♉️ Телець 30 липня. ✨ Твої справи починають йти в гору. ♊️ Близнюки 30 липня. ✨ Він точно тобі потрібен? Дуже сумнівний вибір. ♋️ Рак 30 липня. ✨ FUCK FUCK FUCK. ♌️ Лев 30 липня. ✨ На шляху до своєї мети не потрібно себе жаліти. ♍️ Діва 30 липня. ✨ Ти сьогодні такий солоденький :) ♎️ Терези 30 липня. ✨ Ні про що не шкодуй. Це не має сенсу. ♏️ Скорпіон 30 липня. ✨ Ти перестав цінувати і радіти життю. Так справа зовсім не піде. ♐️ Стрілець 30 липня. ✨ Любові тобі не вистачає і мізків. ♑️ Козеріг 30 липня. ✨ ВИСТАЧИТЬ СИДІТИ ВДОМА, ЖОПА. ♒️ Водолій 30 липня. ✨ Ти начебто хороший, але чогось тобі не вистачає.. ♓️ Риби 30 липня. ✨ Хочу їжі, серіальчики і відчепіться. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 30.07: ♈ Овен - усі важливі справи краще перенести на завтра, у крайньому випадку – на наступний рік ♉ Телець - плани на день: 1. бути продуктивним; 2. не сьогодні ♊ Близнюки - навіщо вам стосунки? у вас вже були ♋ Рак - ваші думки завжди зайнятті вигадуванням сценаріїв, які б могли відбутися, але ні ♌ Лев - всі ваші пошуки сенсу життя призводять до шопінгу ♍ Діва - ця тонка грань між створити фінансову подушку для безпеки та все витрати, щоб вберегти кукуху ♎ Терези - вихідний день - це коли першу половину дня займає генеральне прибирання, а другу - скиглення, що завтра понеділок ♏ Скорпіон - краще нехай плутають вашу дружелюбність з фліртом, ніж навпаки ♐ Стрілець - ви не берете хабарі, тому що вам їх ніхто не пропонує ♑ Козеріжка - коли ви поспішаєте, час летить, а ви - ні ♒ Водолій - гроші не роблять вас щасливими, але принаймні допомагають ♓ Риби - немає сенсу відкладати гроші, тому що ви все одно будете знати, де вони лежать п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
«Зроби й не про що не шкодуй» це мабуть девіз Терезів протягом життя 🙃😂