Український Монреаль
-
О, добре. Дякую
-
Але в них самих на тій же сторінці було засвідчення документа 66. Ви саме для диплому так робили?
-
Привіт, таке питання, якщо забув взяти ворк перміт в першому аеропорту куди прилетів де його потім можна взяти і що робити?
-
Я стільки і платив
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/1119-consular-charges
-
Ціни з податками там? Моя сестра робила паспорт собі чомусь за 173 долари, а не за 119, як там зазначено. То я вже не знаю, що думати. Але трохи це дивно
-
Тільки онлайн запросити
-
Аа, добре
-
Що ви хочете робити? Евалюаціі, то треба копії засвідчені по 13 баксів, все інше не ясно для чого)
-
Я ще поки вивчаю тему, для роботи мені не потрібно, тому питаю, чи ще для якихось цілей може знадобитися
-
Так, є таке. Але питання тепер інше: засвідчення копій і легалізація це хіба одне й те саме? Тоді чому вживати різну термінологію.
-
Взагалі для роботи. А є якась різниця?
-
Добрий день! А легалізація дипломів потрібна для роботодавця саме чи для якихось державних органів?
-
Блін, так! Це точно воно. Зрозуміло. Плутанина через те, що коли берег зустріч на сайті, то там є опція легалізація. А виявляється, там інша процедура. Дякую дуже
-
А де і як підкажіть будь ласка?
-
Для душі) але деякі казали що для еміграції, там де дипломи враховують (але то не правда)
-
Ну добре, то добре😁 так ще для чогось потрібна евалюація дипломів, крім роботодавця?
-
Є таке, але аби той запис взяти, на місці роби що хочеш (в межах закону). І консул жалілася, що тільки Квебек ото їздить з копіями, особливо атестатів)
-
Аа, я не знаю, чесно, сорі.
-
Підкажіть будь ласка де можна швидко зробити переклад свідоцтва про народження, треба як найшвидше.
29 Jan 2023, 07:13
136019/240034
17 minutes ago