Український Монреаль
-
Привіт, таке питання, якщо забув взяти ворк перміт в першому аеропорту куди прилетів де його потім можна взяти і що робити?
-
Я стільки і платив
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/1119-consular-charges
-
Ціни з податками там? Моя сестра робила паспорт собі чомусь за 173 долари, а не за 119, як там зазначено. То я вже не знаю, що думати. Але трохи це дивно
-
Тільки онлайн запросити
-
Аа, добре
-
Що ви хочете робити? Евалюаціі, то треба копії засвідчені по 13 баксів, все інше не ясно для чого)
-
Я ще поки вивчаю тему, для роботи мені не потрібно, тому питаю, чи ще для якихось цілей може знадобитися
-
Так, є таке. Але питання тепер інше: засвідчення копій і легалізація це хіба одне й те саме? Тоді чому вживати різну термінологію.
-
Взагалі для роботи. А є якась різниця?
-
Добрий день! А легалізація дипломів потрібна для роботодавця саме чи для якихось державних органів?
-
Блін, так! Це точно воно. Зрозуміло. Плутанина через те, що коли берег зустріч на сайті, то там є опція легалізація. А виявляється, там інша процедура. Дякую дуже
-
А де і як підкажіть будь ласка?
-
Для душі) але деякі казали що для еміграції, там де дипломи враховують (але то не правда)
-
Ну добре, то добре😁 так ще для чогось потрібна евалюація дипломів, крім роботодавця?
-
Є таке, але аби той запис взяти, на місці роби що хочеш (в межах закону). І консул жалілася, що тільки Квебек ото їздить з копіями, особливо атестатів)
-
Аа, я не знаю, чесно, сорі.
-
Підкажіть будь ласка де можна швидко зробити переклад свідоцтва про народження, треба як найшвидше.
-
Добрий день, шукаємо механіка в гараж з досвідом роботи. Англійська або французька мова обовʼязково. Гараж знаходиться в Лавалі біля метро Concorde. Якщо зацікавлені, пишіть.
-
Вiтаю всiх🇺🇦 Хто може дати вагому пораду щодо цих питань: Перше питання: 1) Нам поставили у паспорт вiзу кует W 1 з сiчня 2023 року i до сiчня 2026 року, але прилетiти до Канади буде можливiсть в кiнцi жовтня 2023 року , то це буде означати, що вiзою ми зможемо користуватися лише два роки i два мiсяцi??? Тобто, виходить, що нам залишиться користуватися вiзою з початку листопада 2023 року i до 1 го сiчня 2026 ??? Так ? Чи в момент прильоту до Канади, все ж таки нам поставлять на три роки ? На що нам розраховувати, як це буде ? 🙏🇺🇦 Чи не буде це проблемою отримання PR в провiнцiI Квебек ? Друге питання: 2) В Жовтнi летемо до культурноI провiнцii Quebec , але виникло гостре питання яке мiсто обрати мiж : Монреаль Квебек-сiтi чи Гатiно? Також вчилися в КонсерваторiI на вокальному вiддiлi (акадeмiчне мистецтво, артистично-вокальний напрямок)а також в Пед Iнститутi отримали педагогiчну освiту (викладачi у школi) Чи буде можливсть у провiнцiI Quebec працювати на сценi як артисти i як викладачi в школi ? Звичайно з задоволенням будемо вивчати французьку... За кожну Вашу пораду Дякую заздалегiдь 💛💙🇺🇦🇨🇦
29 Jan 2023, 07:13
136021/236017
about an hour ago