Український Монреаль
-
Шановні друзі! Як ви знаєте, ми, разом з громадою Оттави, організовуємо здибанку. Але до Оттави треба ще доїхати. Тому пропоную зібратись цієї пятниці, щоб обговорити деталі поїздки (скільки людей їде, скільки машин, хто з ким їде і т.д.) і трошки випити🍻, посидіти, поговорити😎. Зустрічаємось як і минулого разу: 🍷 Urbanista Bar 🧭 4127 St Laurent Blvd, Montreal, Quebec H2W 1Y7 🕰 4 серпня, 2023 о 19:00 Нижче деталі самої поїздки (чесно спиджені😎) ⏱7:00-7:30 - виїзд з Монреалю До Оттави потрібно прибути до 9:00. То би мало коштувати не більше 10 долярів з людини. Після прибуття буде 30 хвилин на вибір подальшого відпочинку: 1. Екскурсія Оттавою на двоповерховому автобусі. 2. Відвідати посольство. 3. Катання на каное на озері Доу. 4. Прогулянка в Королівський Дендріюм. 5. Екскурсія до Landsdowne чи ByWard Market, тощо. ⏱14:00-18:00 - обід (пікнік) в парку Тюльпанів. Громада UA Ottawa організовує catering вареників та голубців 🤤. Вартість того дійства 20 долярів. Зустріч буде біля українського дерева (дуб, посаджений на 1000-ліття християнства). ⏱18:00-00:00 - культурна програма. Включає похід в кафе на програму стендап-комедії, музику та спів під відкритим мікрофоном, можливо, ліцензований бар, карти, музику тощо. ⏱22:00 автобуси/автомобілі відправляються назад до Монреаля.
-
Теж хочу приєднатися до поїздки 😍
-
Дуже дякую за пораду
-
За тиждень прийшов поштою. Від дати замовлення до отримання в поштову скриньку 44 дні.
-
Це буде моя 2 квартира Рахується?)
-
Дійсно. Але якщо ви ньюкамер не працює
-
Всім привіт Десь читала, що в Квебеку незаконно, якщо орендодавець вимагає оплату за перший і останній місяць Чи дійсно це так і чи працює це на практиці?😅
-
Нажаль, я поки ще не в Канадi
-
Це дійсно так, але на практиці так не працює. Житлова криза і лендлорди користуються цим і рублять бабло
-
Хз шо то за стейтмант, в банку сказали що можна виписку просто додати
-
А кредіт скор не є заміною стейтманта?
-
А хто б хотів поїхати на китів? Теж потрібно зібрати 3-4 людини
-
Ну з візою я може перебільшила, аде application form, credit history/score, bank statement, proof of stable job etc
-
То якісь мощенніки
-
Вони хочуть досьє як на візу 😅
-
Скоріше рахується ваш стаж у канажі та кредитний рейтинг
-
А що це за экскурсія ?
-
Через яку турфірму знайшли, підкажіть будь ласка?
-
Ну дивну я б стейтмент не показував, бо типу не хочу світити скіки в мене грошей
-
Досьє може бути распрекрасне, але якщо хазяїну захочеться бабла за місяць наперед, то його це точно не зупинить )))
29 Jan 2023, 07:13
136191/236418
about an hour ago