Український Монреаль
-
А побігати доведеться нормально, всюди ходи і дзвони , відкрити рахунок геморой , добре англійською щось могла сказати
-
І для репутації українців теж не ок, що роблять візи лише для того, щоб гроши взяти
-
Не знаю що там за голду міняли. Але в Wow більше ніхто не грає.
-
Та ппц, скільки геморою заради тої різниці, що залишиться
-
Заради 3000 доларів канадських
-
не вартує
-
Подумайте скільки ви привезете назад і чи воно того вартує, 3000 доларів - це 2000 євро всього. З них 1000 викинете на квитки, далі пару тижнів треба буде щось їсти - це ще 200 , мед огляд 200… а ще проїзди по 3 євро в одну сторону і інші витрати , виходить що залишиться пару сотень євро , чи вартує воно нервів 😅
-
якшо добре у Франції, то навіщо Вам Канада?
-
😊Я іноді питаю, що якщо і я приїду на де якийсь час, щоб я знала з чим мені прийдеться зіткнуться які бувають ситуації, щоб я не була на вулиці?
-
Ви можете опинитись на вулиці дуже легко. Тут ніхто нікому нічого не винен, коли їдете, то маєте в першу чергу розраховувати на себе. Ніхто нікого за руку не водить, тут всі шукають все самі, мають бути гроші на перший час, знати мову хоч якусь і далі ноги в руки і бігати
-
Має діяти. Але допомогу ви на неї не отримаєте. Тільки на картку місцевого банку.
-
Та плювати їй на репутацію. Вона біженка Франція чоловік із Бангладеша народити дитина отримати гроші ☺️
-
Ви можете спитати це у будь якому консульстві Канади, у франціі також, але вони скажуть вам подавайте заявку ми розглянемо, а коли подасте і спитаєте коли буде відповідь - то буде стандартна відповідь - ми робимо наш максимум - чекайте.
-
300 тис? Ого
-
Ви на куает подалися? Подали свого чоловіка?
-
Там черга на рік, і вони вам нічим не допоможуть.
-
Ні мені не плювати на репутацію, свою, зрозумійте мене правильно і авжеж я не їду туди із за триста тисяч доларів . Я хочу у Канаді віза центр спитати щоб модему чоловіку дали візу , якщо так можна?
-
Ви вже питали, а вам вже відповідали. Ні, ви не можете нічого тут просити ні в якому віза центрі. Це так не працює. Він має чекати своєї черги, як і всі
-
В вас віза вже є?
-
Я чула кажуть що у Канаді можна отримати документ постійно і тоді можна куди хочешь їхати , Хоч до України, хоч по европі якщо не так скажіть.
29 Jan 2023, 07:13
136549/236900
about 2 hours ago