Український Монреаль
-
Дякую
-
Це все чим ви можете допомогти
-
Ми з Миколаєва, так в нас говорять російською.Як можемо так і спілкуємося українською
-
Азаровська))
-
Не намагайтеся викликати у інших почуття вини. Якщо в когось були б якісь варіанти, то вам обов’язково написали б
-
Просто зараз в Монереалі ніч, всі сплять)) спробуйте написати теж саме годин через 8-10
-
Так пишуть (вже не говорю про спiлкування) тiльки пiвнiчнi вбивцi якi одягаються в жовто-блакитний прапор, щоб отримати всi можливостi якi надаються Канадським урядом!
-
І що ,що ви з Миколаєва?Я теж з Херсону.Мабуть ви в школі не навчалися,що пишете з такими граматичними помилками,навіть,якщо ви вчилися в російськомовній школі то урок української мови ніхто не відміняв😁
-
Люди ,вам бажаю добра🌹
-
Людина намагається, люди що з вами не так? Чого ви такі…будьте добрішими! Світ і так жорстокий… ще і ви тут…
-
Тут не екзамен з мови. Нехай собі пише як хоче.
-
Я прошу не вказувати людям на помилки коли не просять того
-
Та краще підтримайте! Ви добре знаєте , що пів країни розмовляло на російській! І багатьом важко!! Перекладач це дуже добре! І добре що ви його опанували! Але не можна так до своїх ставитися!
-
Про що ви говорите зараз?що намагається?я розумію,що в суспільстві вона може говорити суржиком,але ,вибачте,коли людина пише пост,бажано писати без помилок або можна скористатися перекладачем👍
-
Будь яке цькування типу ви пишите якось не так, ви не украінці і так далі - відбиває будь яке бажання взагалі використовувати укр мову. Тож залиште свого граммар наци десь для інших ситуацій
-
Люди різні, кожен пише як вміє Навіщо ця травля за помилки? Не треба бути токсичним. У вас наприклад велика буква на початку речення десь загубилась, коми у випадковому порядку ставляться
-
Але ж дівчина молода, як вона могла не мати української в школі ? я розумію, коли це люди старші , але тут .. або вона не ходила взагалі в школу, або не в нашу точно
-
Кінець епохи...
-
У мене на роботі були росіяни, багато хто з Криму також тільки з російських шкіл, всі говорили раніше російською, але як вийшов закон про українську окрім дрібних помилок вони прекрасно писали українською, а після початку війни щебечуть соловʼїною, бо для них ця країна рідна. Тому мене теж дивують такі молоді люди.
-
Знову ж таки, людина правила не порушує, намагається українською - так що давайте не будемо тут повчати, коли того не питають
29 Jan 2023, 07:13
136687/236627
about 3 hours ago