Український Монреаль
-
Ну частина Сирiйцiв пiдтримують Асада тому воно й не дивно
-
Тут багато арабів топлять за рашку, навіть ті що в Україні жили
-
Бачила сирійця одного разу - топив за Росію
-
Одна справа між собою воюють . А інша коли росія всовується
-
І ці коментарі що були на початку як раз і потушкували(тіж мої коментарі)
-
Так і є
-
Ну це ж факт. Якщо у людини не було української або погано вчилась - вона може так і написати
-
Як на мене, то тільки одн6а людина підняла питання походженнгя людини. Інші почали про правильність мови писати
-
Ну ось, наприклад, цитую коментар людини: І що ,що ви з Миколаєва?Я теж з Херсону.Мабуть ви в школі не навчалися,що пишете з такими граматичними помилками,навіть,якщо ви вчилися в російськомовній школі то урок української мови ніхто не відміняв😁
-
логіка в тому, що у вівцеєбів і рашкi одні й ті самі "цінності": бити жінок, садити у в'язницю геїв, лізти в інші країни у спробах поширити гівно, яке вони вважають великою культурою
-
Були підняті питання не граматичних помилок, питали чи людина не з іншої сторони. Далі ми просто обговорювали життя по суті, а ви чого кидаєтесь дійсно не зрозуміло
-
Потрібно частіше заходити 😂
-
Про геїв забули
-
Щоразу як заходжу до чату, то бачу 3 одвічні теми : де купити гречку, здибанка і мовний срач 🤪
-
Ну, на українську теж переходять люди тільки зараз. А не 32роки тому
-
Підтримують тих хто вчить мову і щойно приїхав до Канади.. А не тих хто 32 роки в Канаді живе і мови не знає… до таких ставлення думаю буде відповідне…
-
Кароч, ніколи не вступала в срачі і на тобі😂🤦🏽♀️не втрималась
-
Чудовий ранок пʼятниці )
-
Ви вважаєте, що це коректний коментар? Давайте всім вказувати на їх недоліки. Це ж і є факт! Нема ноги - тю каліка, нема дітей - чого не народила коли слід? Це все про одне - відсутність такту
-
Привіт Підкажіть будь ласка, потрібен лак у балоні , матовий чи глянцевий-це не важливо ) Підкажіть який добрий та не дуже дорогий . Потрібно після фарбування металу
29 Jan 2023, 07:13
136740/237652
2 minutes ago