Український Монреаль
-
ну нам не так терміново, але з того що я читала саме дзвінок на апойнтмент найдовше чекають
-
То ви не самотні. Таких як ви, чекаючих з квітня українців, сотні.
-
з кінця квітня чекаємо на дзвінок 😒
-
І за три місяці ті права зі Скошії також будуть недійсними.
-
то вже в Скошу простіше катнути і змінити без тестів якщо нема привʼязки до провінції
-
А в мене багато знайомих висять вже рік на сурвайвл джоб і мають 16 cad на годину, бо нема прав і не можуть перейти на роботу де платили б 25 за годину з перспективою за рік мати 30 на годину. Отакий той Квебек і саак .
-
я десь читала що люди стояли в черзі под сааком з 6 ранку на запис, тільки цікаво чи це щось дало чи тільки чекати того дзвінка
-
У мене жінку на кінець вересня записали але я так розумію тому що в неї права до 20го жовтня😂
-
Всі мої знайомі хто фізично пробував записатися на апойнтмент в саак. Були відфудболені ще до входу туди. С поясненням, записуватись по інтернету в їх новій бездоганній системі клік
-
ммм зрозуміло 🙂
-
З приводу Saaq. В мене то була дуже довга історія. Я дзвонила, і їздила туди, бо через клік, хто змінював прізвище зареєструватись не виходить. Приїхала, висиділа 3 години в черзі, взяла апоінтмент на теорію. На практику дзвонила, кілька разів пробувала, і коли взяли трубку на 3 хвилині, аж не зрозуміла шо відбувається 😅, бо перед тим на відкриття файлу чекала на лінії 3, 5 години. Тому кому треба спробуйте дзвонити в різний час, а раптом вам також пощастить 😉