Український Монреаль
-
Доброго дня! На завтра потрібна людина на відвідування теннісного матчу ( скаут ) Квитки + трансфер + оплата
-
Так, треба змінювати. Я вже третій місяць намагаюсь. Так само не легко .
-
Хіба без екзамена? Бо там є цікавий пункт такий
-
у Торонто за один день роблять)
-
без іспиту. але складно через цей сайт. подав заявку за місяць передзвонили, епойтмен ще за місяць. начебто тільки зір перевірять.
-
По новому здавати іспити наскільки я знаю (залежить від віку прав як я розумію)
-
Це просто потрібно обміняти?Чи по новому здавати іспити?
-
Приветствую Нужен человек в Монреале на завтра Для посещения теннисного матча ( скаут ) Билеты + трансфер + оплата
-
Потрібно буде коли почнеться навчання оформлювати заявку на виплату
-
Боюсь вам не назначать.
-
Добрий день,підкажіть будь-ласка,починаються курси з мови,коли заповнювала вказала що отримую допомогу від провінції,але поки чекала,вже давно в сервісі написала відмову,чи побачать це коли будуть назначати виплату з курсів,або потрібно якусь заяву писати аби отримувати виплати?
-
Всі підійдуть
-
Не наш. Але російською говорить. Треба?
-
Вітаю Хтось знає наших автомеханіків?
-
3роки?
-
а у чому складність? Ви ж жили в іншій провінції, коли отримували права. покажіть якісь документи?
-
Там про те, що ви отримали права протягом останніх трьох років. а це може бути рік і півроку. не знаю) схожу розповім!
-
Давайте це буде корисна інформація
-
Добре. Можливо я не зовсім корректно зрозумів.
-
Рейтинг маніпуляторів: 1 місце — Рак 2 місце — Діва 3 місце — Риби 4 місце — Телець 5 місце — Терези 6 місце — Скорпіон 7 місце — Водолій 8 місце — Козеріг 9 місце — Близнюки 10 місце — Стрілець 11 місце — Лев 12 місце — Овен
29 Jan 2023, 07:13
136888/238751
45 minutes ago