Український Монреаль
-
Пробувати звісно можна і навіть треба. Але ви просто перерахували такі магазини про які я точно знаю що і як. В долорамі в мене працює 12 знайомих.) Без - хоча б англійської - можна навіть не ходити, не гаяти час. В волмарті - 5. З них без мови взяли всього одну, тільки в ніч. А нещодавно двох вже не взяли навіть в ніч без мови. В жан кутю - теж, хоча б з якоюсь мовою. Зовсім без - не беруть. В Костко - обовʼязкова французька. Без неї не хочуть навіть балакати. Тому,.. Звісно пробувати треба. Але - склади і заводи це реально більш реально.
-
Намиупногоиразу корисиуйтесь пошуком по чату - багато разів обговорювалось. Так екзамен треба здавати. Теоретично можна здати руснявою але чекати досить довго будете. Англ/франц одразу після зустрічі з розпізнання водійських навичок/перевірки укр прав.
-
Я просто сама теж пройшла через усі ці магазини,і всюди мене приймали,просто я обрала той ,де вище оплата. А ще в ці магазини пропонували йти дівчата,з центру NDG по влаштуванню на роботу,тому перші в які я пішла, то вони. А там,як кому повезе. Моя знайома працює на касі в Іga, хоча французька нульова, англійська так сяк, тому я рахую багато чого залежить від самого керівництва . Тому,поки не спробуєш не дізнаєшся. Я теж багато чула ,що навіть пробувати не варто. Тому цілих 2 місяця вагалося,а потім усе ж таки вирішила піти ,пішла в ці магазини свого району і в цей же день мене оформили на роботу,на наступний день я вийшла у свою зміну 🤷
-
Можливо повезло,не знаю ,але Слава Богу 🙏 я дуже переживала на рахунок роботи. В Giant Tiger мені запропонували 16 доларів нам годину, якщо працюєш зверх свого часу то 24 долари ,тому я і вибрала його. В інших пропонували набагато менше і немає бенефітів, тут же я їх маю
-
Доброго дня. Підкажіть хто вже робив переклад дипломів тут, яка процедура?
-
З нульовою франсе на касі в IGA??? Це реально фарт
-
Так,після того як вона влаштувалася в мене з'явилася надія 😂
-
Я написав нижчє чи вище
-
Дається перекладач,за 40 чи 50$. Та чєкаєте поки набереться група
-
Це повинен зробити ваш пропрьетер/лендлор,безкоштовно
-
-
Добрий день! Шукаємо моделей на відпрацювання манікюру з покриттям гель-лаком (безкоштовно)! Дати: 13.08 (неділя) Вільні години: 14:30 (потрібні 3 моделі) Манікюр відбуватиметься під наглядом досвідченого майстра манікюру та з використанням найкращих матеріалів! Після процедури кожна модель отримає купон на знижку в 5% на манікюр та педикюр! Запрошую до співпраці!