Український Монреаль
-
Навряд чи вона подавалася на CUAET з Work Permit у 2018 🤔
-
Схоже на дезинформацію. Бо час програми НЕ завершився. Завершився час прийому заявок
-
Дякую величезне,також ,,купили ,, білети, можливо ще є десь такі ,,акції,, якщо знаєте-підкажіть будь ласочка-дякую
-
-
Якщо був вказаний ворк перміт в анкеті то мають дати. Бо якщо схвалена віза куает то схвалений і перміт.
-
Саме так
-
Я так розумію, що людина з будь-якою візою мусить мати вже одобрений ворк перміт, щоб отримати його а аеропорту. А якщо вона цього раніше не зробила - тоді тільки просити його онлайн.
-
Наскільки я пригадую зі сторінки програми
-
Так
-
Тож Ви праві!
-
Стоп. Якщо не куает то і раніше не видавали. Треба було окрему завку робити для тих хто по візі.
-
Не зовсім так. Не стандартна і не для усіх. Кожен, хто подавав документи по програмі CUAET, мав можливість обрати опцію «робота» , що дало право отримати ворк перміт по прильоту. І усі, хто зараз будуть прилітати по CUAET до березня 2024 року мають цю можливість.
-
Якщо кваліфікована праця то з англійською відносно реально. Але всі програми ПР і більшість всеодно вимагають франсе
-
Добрий вечір, хотіла задати питання так як ще вибираю провінцію и місто куди мені переїзжати, як у Монреалі з англійськім бо читала що тут більше французськоі мови. В мене є добра англійська та зовсім початкова французька. Чи можно тут буде знайти роботу на англійській і взагалі як тут з цим ? Дякую за відповідь та всім гарного дня)
-
Так. Головне не пройдіть повз волонтерів у аеропорту. Вони знаходяться в залі де очікують зустрічаючи.
-
♈️ Овен 6 серпня. ✨ Пора влаштувати чистку. Позбудься від токсичних людей. ♉️ Телець 6 серпня. ✨ Граю в «життя». Як рівень складності знизити? А то тяжко якось. ♊️ Близнюки 6 серпня. ✨ Сьогодні ти будеш на емоціях. ♋️ Рак 6 серпня. ✨ Пошли на «три букви» минуле. Вперед в круте майбутнє! ♌️ Лев 6 серпня. ✨ Будь обережний, раптом хтось за жопку вкусить. ♍️ Діва 6 серпня. ✨ ДОСИТЬ ПРО*БУВАТИ ЛІТО. ♎️ Терези 6 серпня. ✨ Ти знову про щось забув, згадуй бігом. ♏️ Скорпіон 6 серпня. ✨ Лайно трапляється, пора звикнути. ♐️ Стрілець 6 серпня. ✨ Навіщо ти сунеш ніс в чужі проблеми? ♑️ Козеріг 6 серпня. ✨ Хороший деньок намічається. ♒️ Водолій 6 серпня. ✨ Зустріч з цікавою людиною гарантована. ♓️ Риби 6 серпня. ✨ Хочу звалити куди-небудь, допоможете? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 06.08: ♈ Овен - занадто спекотно, але роботу це не їбе ♉ Телець - занадто спекотно, тому здається, що життя вас до чогось готує ♊ Близнюки - занадто спекотно, але у вас стільки справ, що вам тупо не до цього ♋ Рак - занадто спекотно, але це не привід відмовлятися від кави зранку (тахікардія зайшла в чат) ♌ Лев - занадто спекотно, але коли ви поруч, то стає ще спекотніше ♍ Діва - занадто спекотно, але на всі випадки життя у вас є пляшечка ігрстого вдома ♎ Терези - занадто спекотно, але це все одно краще ніж взимку ♏ Скорпіон - занадто спекотно, але готові до будь-якого розвитку подій з вашим способом життя ♐ Стрілець - занадто спекотно, але вам сьогодні і не треба виходити на вулицю ♑ Козеріжка - занадто спекотно, але це літо, ви знали на що підписувалися ♒ Водолій - загально спекотно, але не настільки, щоб сидіти вдома ♓ Риби - занадто спекотно, не треба вам нічого пропонувати, тому що ви можете погодитися (і будете жалітися з 2 причин: 1. погодилися 2. жарюка п.с. русский военный корабль, иди нахуй