Український Монреаль
-
👋Шукаю працівників на роботу няні, а також іншу роботу, наприклад розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення 📍
-
Це знову лісові пожежі? Не знаю де як, але у нас дихати не можливо, тхне.
-
Друзі хто іде із Монреалю Канада в Україну за два три місяця подзвоніть або зателефонуйте
-
Доброї ночі, друзі. Хочу Вас попередити про хвилю смс-шахрайств. Може то моє хвилювання, що ревеню канадське досі не прийшло, приспало мою пильність… та на таке ось натрапила (фото вище). Прислали кошти через мобільний номер, ніби як від ревеню Квебек. З першого погляду, ніби все правильно і сайт відкрився, звичний мені. Але це омана! На жаль, певну кількість даних, включаючи сін, таки відправила(( завтра спробую підійти до банку. Тому прошу бути обережними. Мене збентежило те, що не відбувся перехід до банківського застосунку та те, що питань було забагато.
-
Гороскоп циганки на 07.08: ♈ Овен - не треба вас засуджувати, ви тут не для того, щоб з кимось змагатися ♉ Телець - літо - це пастка, гарна погода лише на світлинах ♊ Близнюки - ви навчилися казати «ні», тепер залишилось навчитися іноді казати «так» ♋ Рак - якщо ви сидітиме в інтернеті менше, то нічого не зміниться, у вас просто зʼявиться більше вільного часу ♌ Лев - у вас всі хобі починаються на літеру Б: більярд, боулінг, бдсм ♍ Діва - з зелені вам більше подобаються гроші, ніж броколі (нічого особистого) ♎ Терези - понеділок та продуктивність - це антоніми ♏ Скорпіон - бути вами - це купити абонемент в спортзал та не ходити, тому що то спекотно, то багато роботи ♐ Стрілець - ви не можете все життя займатися тим, що вам приносить задоволення. тому що задоволення вам приносить тільки лежати ♑ Козеріжка - бережіть друзів, які на ранок забувають усі ваші секрети ♒ Водолій - ви нічого не робите безкоштовно, тому вам доводиться ходити на роботу ♓ Риби - ви живете методом спроб і помилок, помилок та ще раз помилок п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 7 серпня. ✨ Сьогодні ти на ізі будеш піддаватися впливу з боку. ♉️ Телець 7 серпня. ✨ Єдине, що сьогодні від тебе буде потрібно — це бути в потрібному місці, в потрібний час. ♊️ Близнюки 7 серпня. ✨ Убий ледачу жопу всередині себе. ♋️ Рак 7 серпня. ✨ Будь наполегливим, а не їж соплі. ♌️ Лев 7 серпня. ✨ Об тебе витирають ноги, може вистачить? ♍️ Діва 7 серпня. ✨ Іноді так хочеться кого-небудь розтерзати. ♎️ Терези 7 серпня. ✨ !Хай буде з тобою сила ЛЮБОВІ! ♏️ Скорпіон 7 серпня. ✨ ПІДВОДЬСЯ, ЗА ТОБОЮ ПРИЙШЛИ ♐️ Стрілець 7 серпня. ✨ Правила створені, щоб їх порушувати, дій. ♑️ Козеріг 7 серпня. ✨ Можна хоча б день виконувати всі мої прохання? ♒️ Водолій 7 серпня. ✨ Може розважитися сходиш? ♓️ Риби 7 серпня. ✨ Не слухай «крутих» порадників, справляйся сам. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Добрий день! Я працюю з понеділка по пʼятницю. На вихідних шукаю підробіток. Маю свою автівку, працюю механіком, можу робити механічні справи. Роботи не боюсь. Може у кого є варіанти? Дякую!
-
Підкажіть будь ласка через скільки часу тут прийнято просити підвищення заробітньої плати якщо вона мінімальна? Робота дуже відповідальна в Daycare, один вихователь на групу з 10 дітей, працюю місяць і розумію що це неправильно бо в Макдональзі більшість отримують більше. Контракт має бути через три місяці роботи. Багато варіантів з роботою зараз немає бо французька початкова, хоча англійська вільна.
-
Вже хотіла йти, але треба так піти щоб отримати всю зароблену зарплату
-
Мені теж так здається… тому думаю що робити далі