Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 07.08: ♈ Овен - не треба вас засуджувати, ви тут не для того, щоб з кимось змагатися ♉ Телець - літо - це пастка, гарна погода лише на світлинах ♊ Близнюки - ви навчилися казати «ні», тепер залишилось навчитися іноді казати «так» ♋ Рак - якщо ви сидітиме в інтернеті менше, то нічого не зміниться, у вас просто зʼявиться більше вільного часу ♌ Лев - у вас всі хобі починаються на літеру Б: більярд, боулінг, бдсм ♍ Діва - з зелені вам більше подобаються гроші, ніж броколі (нічого особистого) ♎ Терези - понеділок та продуктивність - це антоніми ♏ Скорпіон - бути вами - це купити абонемент в спортзал та не ходити, тому що то спекотно, то багато роботи ♐ Стрілець - ви не можете все життя займатися тим, що вам приносить задоволення. тому що задоволення вам приносить тільки лежати ♑ Козеріжка - бережіть друзів, які на ранок забувають усі ваші секрети ♒ Водолій - ви нічого не робите безкоштовно, тому вам доводиться ходити на роботу ♓ Риби - ви живете методом спроб і помилок, помилок та ще раз помилок п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 7 серпня. ✨ Сьогодні ти на ізі будеш піддаватися впливу з боку. ♉️ Телець 7 серпня. ✨ Єдине, що сьогодні від тебе буде потрібно — це бути в потрібному місці, в потрібний час. ♊️ Близнюки 7 серпня. ✨ Убий ледачу жопу всередині себе. ♋️ Рак 7 серпня. ✨ Будь наполегливим, а не їж соплі. ♌️ Лев 7 серпня. ✨ Об тебе витирають ноги, може вистачить? ♍️ Діва 7 серпня. ✨ Іноді так хочеться кого-небудь розтерзати. ♎️ Терези 7 серпня. ✨ !Хай буде з тобою сила ЛЮБОВІ! ♏️ Скорпіон 7 серпня. ✨ ПІДВОДЬСЯ, ЗА ТОБОЮ ПРИЙШЛИ ♐️ Стрілець 7 серпня. ✨ Правила створені, щоб їх порушувати, дій. ♑️ Козеріг 7 серпня. ✨ Можна хоча б день виконувати всі мої прохання? ♒️ Водолій 7 серпня. ✨ Може розважитися сходиш? ♓️ Риби 7 серпня. ✨ Не слухай «крутих» порадників, справляйся сам. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Добрий день! Я працюю з понеділка по пʼятницю. На вихідних шукаю підробіток. Маю свою автівку, працюю механіком, можу робити механічні справи. Роботи не боюсь. Може у кого є варіанти? Дякую!
-
Підкажіть будь ласка через скільки часу тут прийнято просити підвищення заробітньої плати якщо вона мінімальна? Робота дуже відповідальна в Daycare, один вихователь на групу з 10 дітей, працюю місяць і розумію що це неправильно бо в Макдональзі більшість отримують більше. Контракт має бути через три місяці роботи. Багато варіантів з роботою зараз немає бо французька початкова, хоча англійська вільна.
-
Вже хотіла йти, але треба так піти щоб отримати всю зароблену зарплату
-
Мені теж так здається… тому думаю що робити далі
-
Зарплата виплачується регулярно через банк з всіма відрахуваннями і пейчеки видаються, але оскільки зарплата мінімальна і нема written contract, не все гаразд.
-
Можливо ви знаєте де можна побачити інформацію що на одного вихователя має бути не більше ніж 8 дітей? Мені колега казала що в старшій групі де працюю я ( 4-5 років) не більше ніж 10 дітей
-
Ну виходить що в мене справді екстримальні умови праці за мінімальну зарплату… Тепер я стикнулася з ситуацією де власниця з бувшого радянського союзу. Ми звичайно всі звідти, та все ж…
-
Сбросьте силу на групу, дякую