Український Монреаль
-
цю інструкцію я бачив там зверху написано підпис (чий підпис?) якщо підписує за дитину батько, він ставить галку, і далі там лінія, написати фамілію батька? поле 13, чиє ім'я? дитини чи того хто підписав?
-
Так. Лише зверніть увагу, що у 13 необхідно написати не тільки прізвище, а ще й ім'я
-
в полі 9 батько ставить підпис в полі 11 галку, в пустому підкресленому місті нічого не пише а у полі 13 ставить пише свою фамілію?
-
Я зайшла на сайт, пройшла авторизацію до свого банк( як на той момент думала), почала внось дані ( питання були класні пі, дата, телефон) почалися не звичні ( такі як сін, права.. ) запідозрила коли перевірочне питання не співпало зі справжнім) То ж я зупинила введення га пів- дорозі. Тобто не завершила дію на сайті. Але мені здається.є, все-таки певні дані цей сайт запам’ятав
-
Навіщо тут та москальська контора?
-
Є хто грає у настільний футбол?
-
Такі сайти запомятовують інформацію навіть якщо не натискати кнопку ввода, це ж скам, рекомендую вам поміняти ті дані, що встигли написати там у поля
-
Дякую за пораду !
-
Рейтинг знаків, які дуже прив'язуються: 1. Скорпіон 2. Рак 3. Телець 4. Риби 5. Терези 6. Овен 7. Лев 8. Діва 9. Козеріг 10. Близнюки 11. Водолій 12. Стрілець
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
Так
-
Всім привіт, терміново потрібна інформація про вантажне таксі (Мінівен який-небудь) щоб перевезти матрас
-
Але не хвилюйтесь податкова присилає на адресу чеки щоквартально.Січень Квітень Липень Жовтень Чекайте!
-
Дякую
-
рус, він з казахстану чи якийсь інший *стан
-
+1 (438) 372-1121 Ярослав
-
На каком языке он говорит?
-
1 514 574 37 49 нас перевозив
-
Доброго вечора, кому приходили посилки з України? Як швидко приходять? Скільки коштує? Дякую. Мені треба відправити документи.
-
Так
29 Jan 2023, 07:13
137308/236339
43 minutes ago