Український Монреаль
-
Доброго дня шановні ! Допоможіть будь ласка у такому питанні . Ми вже півроку очікуємо курси французької . Все зробили , як усі . Але може нам ще потрібно було переслати якійсь документи . От погляньте , дякую .
-
Всім привіт. У кого scotia bank , як знайти «Direct deposit or a specimen check» ?
-
Я тут вчилась, мені подобалось. Але то була вчителька дуже класна
-
В Броссарді є можливість вчитись на курсах французької в декількох місцях, є якісь відгуки по ним?
-
по цьому відгуків нема? той що трохи вище
-
А результат? :)
-
там в заявці можна когось хто вміє балакати хоч англійською нормально назначити як лице що має доступ до інформації? :)
-
точно !!!
-
Не лице а особа😂
-
Lasik MD. Сама лише на консультацію ходила, ще до операції дозріваю. Але є чимало друзів/знайомих, хто там робив корекцію зору і все сподобалось
-
Ну, я там тільки 3-4 рівень проходила. Результат був🙃 Після нього в іншому закладі одразу на 7ий рівень взяли😅
-
Доброго дня! У зв'язку з переїздом до іншого міста передам контракт на квартиру 3 1/2 ! Район Cote des Neiges. Великі кімнати, балкон. Поруч синя та помаранчева гілки метро, дитячі майданчики, супермаркети. Ціна 1200 + електроенергія.
-
Вітаю, прилітаю завтра до Монреалю, хто хоче прогулятися днями, пишіть 😌 Хотів би подивитися трохи місто
-
Передаємо контракт (lease transfer) на оренду студії в центрі з 01.09.2023 по 31.05.24 з можливістю подовжити. Вартість оренди з комуналкою 1050 cad. Метро Sherbrooke 15 хвилин.
-
В цьому вчилась моя подруга. Їй дуже подобалось там
-
Дякую, а яка ціна, якщо знаєте?
-
Прийшли документи з України рівно за тиждень, вартість 1900 грн, на сайті Нова Пошта Глобал можна розрахувати вартість доставки.
-
5 це обидва? Ще не дуже то й страшно. З моїм мабудь 4 за око буде😂бо в Україні було ~2 за око
-
Дякую!
-
Залежить від зору. Мені на мої майже -5 квота була тисяча з копійками. Консультація безкоштовна, тому можете і зір перевірити, і за операцію дізнатися
29 Jan 2023, 07:13
137333/236752
30 minutes ago