Український Монреаль
-
На сайті кожного лижного курорту все написано Ось Мон Тремблан Лижні інструктори www.tremblant.ca/plan/tremblant-snow-school Оренда лиж www.tremblant.ca/plan/rentals Також можна орендувати лижи у місті - є спец магазини www.poubelleduski.ca/fr/location-equipement Гарного лижного відпочинку ⛷️
-
Тут лише українською спілкуємось
-
Вклинюсь в розмову про лижі-є інструктори для маленьких дітей? З якого віку можна дитину тут на лижі ставити?
-
А якщо до інструкторів? Може хтось знає скільки коштують послуги інструкторів, які можуть розказати та показати що до чого, та як навчитися хочаб стояти на лижах чи борді?!
-
А як відбувається лижні актівіті якщо раптом захотілось? Треба все купувати: лижі, шолом, чоботи, екіпірування? Чи достатньо власного одягу а все інше можна на місці рентувати?
-
Mont Tremblant, Mont Blanc, Mont Saint Bruno, Mont Sutton, Saint Sauveur, Bromont
-
Хеллоу, а пiдкажiть хтось що за лижнi курорти в монреалi чи неподалiк?
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, чи є десь в Монреалі магазин з українськими скатертинами, рушниками й хустками? Або можливо, знаєте когось, хто робить на замовлення? Дякую 🙏
-
Yellow - перекупки. Треба дивитися на марку виробника і де зроблено.
-
Доларама досить часто закуповує надлишки текстилю у компаній, які постачають в інші, більш "респектабельні" торгівельні мережи. Там реально треба з common sense підходити до купівлі речей, як десь на базарі в Василькові. Наприклад, я купив там футболки зроблені в 🇭🇳 за $3, а це була їхня ціна на гуртовні роком раніше.
-
MBA7M $50
-
В долорамі там речі такої якості що там все одноразове, тож крім одноразових речей та альбомів і зошитів там нічого купувати не потрібно
-
Так. Але не взуття) максимум тапки якісь чи резинові капці. І «долорама для багатіїв» - це шось з іншої планети.) Хіба що мається на увазі що куплене там ви викинете через два дні і вам прийдеться купляти нове))
-
Я собі вже купив. Але скільки в долорамах не був жодного разу взуття не бачив
-
Ну я не знаю за зимові чоботи, але шапку / шарф / рукавиці можна купити точно
-
Ви впевнені що не переплутали нічого) Доларама це геть зовсім інше.
-
Хтось знає чи можна в епікюрі чи ще десь придбати шоколадне масло?
-
А якщо є, підете?
-
В долларамі хіба взуття є?
-
Browns
29 Jan 2023, 07:13
13742/236447
37 minutes ago