Український Монреаль
-
Mont Tremblant, Mont Blanc, Mont Saint Bruno, Mont Sutton, Saint Sauveur, Bromont
-
Хеллоу, а пiдкажiть хтось що за лижнi курорти в монреалi чи неподалiк?
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, чи є десь в Монреалі магазин з українськими скатертинами, рушниками й хустками? Або можливо, знаєте когось, хто робить на замовлення? Дякую 🙏
-
Yellow - перекупки. Треба дивитися на марку виробника і де зроблено.
-
Доларама досить часто закуповує надлишки текстилю у компаній, які постачають в інші, більш "респектабельні" торгівельні мережи. Там реально треба з common sense підходити до купівлі речей, як десь на базарі в Василькові. Наприклад, я купив там футболки зроблені в 🇭🇳 за $3, а це була їхня ціна на гуртовні роком раніше.
-
MBA7M $50
-
В долорамі там речі такої якості що там все одноразове, тож крім одноразових речей та альбомів і зошитів там нічого купувати не потрібно
-
Так. Але не взуття) максимум тапки якісь чи резинові капці. І «долорама для багатіїв» - це шось з іншої планети.) Хіба що мається на увазі що куплене там ви викинете через два дні і вам прийдеться купляти нове))
-
Я собі вже купив. Але скільки в долорамах не був жодного разу взуття не бачив
-
Ну я не знаю за зимові чоботи, але шапку / шарф / рукавиці можна купити точно
-
Ви впевнені що не переплутали нічого) Доларама це геть зовсім інше.
-
Хтось знає чи можна в епікюрі чи ще десь придбати шоколадне масло?
-
А якщо є, підете?
-
В долларамі хіба взуття є?
-
Browns
-
Але, раджу все ж таки подивитись різні магазини такі як: Winners, Sporting Life, Marshals та Decathlon. Можливо щось там сподобається. Магазин Dollarama не раджу - то для багатіїв.
-
Взуття майже всюди добре - поки нове. Залежно від якості матеріалів та експлуатації. Але якщо вам подобається то беріть і нікого не слухайте. Власні помилки загартовують.
-
В мене інтернет Фізз, цілком влаштовує
-
Я здавав на англійській мові. І до речі, спробуйте спочатку вдома тести на офіційному сайті SAAQ. По тренуйтесь.
-
Привіт! Цікавить чи добре взуття з магазину «Yellow». На вигляд ніби норм, ціна теж норм, але як носиться? Хтось має «досвід» зими в чоботах від них?
29 Jan 2023, 07:13
13747/236417
about 2 hours ago