Український Монреаль
-
Де знайти ренесанс
-
Ми в Європі коли хотіли подивитись кВ де ще жили, то чекали декілька днів поки зйомщик дав згоду. І дивились в його присутності
-
Ренесанс
-
Та не не норм,ми коли хотіли подивитися квартиру заселену на ріелтор сказала що 24 треба попередити
-
Дякую
-
Продаємо двухспальне ліжко разом із матрасом. Забирати на Sherbrooke west 235. Ціна 200 CAD.
-
Доброго дня, чи хтось знає якщо чоловік має офіційну роботу а жінка не працює і ходить на fulltime французьку чи буде вона отримувати фінансову допомогу в 900 долларів за французьку? Дуже дякую
-
А що копію воркперміту на курси можн відправити тільки поштою? Поки вони не завели файл, в електронному вигляді ніяк?
-
Дуже дякую!!! Файні новини 😁
-
Залежить від орендодавця. Десь треба, десь не треба. На кого втрапите. Кредитна історія будується з усіх витрат
-
Ходите на курси - отримуєте виплати:)
-
Це не допомога, це стипендія. Її платять в незалежності від доходу сім'ї
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, кредитна історія для оренди житла теж необхідна чи вистачить лише доходу з офіційної роботи ? І чи входять в кредитну історію оплати в магазині за продукти харчування?
-
Не в новий
-
Добрий день! Чи можливо отримати нову канадську візу у продовжений паспорт?
-
Ворк перміт вже є новий. Ситуація така, що паспорт закінчився 20 травня 2023 року, і я його продовжив до 2027 року. Тобто візу мені дадуть до 2027 року?
-
Якщо цікавлять деталі ,можете звертатись .
-
Так ,але віза буде тільки дійсна до кінця дії паспорта. Не забувайте про Work Permit. Якщо його дiя закінчилась ,то ви перебуваєте в Канаді нелегально і вас можуть депортувати в любу хвилину . Це серйозно !
-
Вас здається вже попереджали про приховану рекламу. Я видаляю друге повідомлення
-
Супер
29 Jan 2023, 07:13
137512/236375
about 2 hours ago