Український Монреаль
-
Хз як в 4 класі. в перших двух точно ні
-
Підкажіть, чи потрібен дитині мобільний телефон в школі? 4й класс. Чи це заборонено?
-
Я так розумію цей тікет увесь день дійсний. Якщо це так то можу подарувати його комусь.
-
Валідний один раз з 9 до 16:30
-
Десь чув що навіть онукам можна в спадок буде залишити через десятиріччя і вони зможуть їздити по ньому 😄👌
-
Хаха. Вже багато своїм відклав?)
-
Дякую, зрозумів.
-
В нашій молодшій школі заборонені усі гаджети
-
Вітаю,підкажіть як можливо поповнити українську карточку ? Дякую за відповідь 🇺🇦
-
Може це від района залежить? Бо там де ми живемо , всі володіють оба мовами вільно. Включно діти.
-
Через 3 роки (коли закінчиться перміт) дитина забовязана йтитільки у французьку школу. Або приватну англійську )
-
Підскажіть будь ласк, в якому районі ви проживаєте ?
-
Можливо мені щастить) або мало часу тут) але в нашому районі частіше чутна англійська навкруги , ніж французька ) і всі дуже люб’язно переходять на англійську, навіть якщо почали звертання на французькій .
-
Інколи місцеві навіть знаючи англійську не хочуть відповідати на ній. Я з цим вже не раз стикалась. По прикладу українців, що знають російську, але не хочуть розмовляти нею.
-
В нашому NDG,більшість розмовляє на англэ,франсэ максимум 9,9,%
-
В кот де неж взагалі яка завгодно Бо 30% англе,30 франсе і всі інші - будь які мови світу😂
-
Ну тут, як я зрозуміла є більш англомовні райони і більш франкомовні. Ну і ще від людини залежить, я так думаю
-
Фэк,вони потроху энгле прессують.
-
Переказом, наприклад wise
-
Йеп. Були там в залі нещодавно, то я питала у жіночки про басейн на франсе, вона нічо не зрозуміла, то довелося переходити на англе - і це був перший мій такий кейс за 11 місяців😂
29 Jan 2023, 07:13
137681/236900
about 2 hours ago