Український Монреаль
-
Дякую дуже. Тож будемо чекати
-
В Монреалі? Ви там робили?
-
Так. Але я поки лише отримала підтвердження про навчання. Чекаю прийняття до ордену,..
-
Дякую)
-
Ви тут навчалися? Чи в Україні ще практикували а тут брали курси?
-
Потрібні працівники. Що потрібно робити: встановлення аварійних вогнів на поліцейські машини та машини швидкої допомоги Вимоги до кандидату: досвід роботи з автомобілями в області електротехніки Оплата: від 20 долларів на годину (офіційно. Брутто) Місцезнаходження: Longueuil, Québec.
-
Моно, Приват вже рік знімаю в банкоматі Дежарден по $440. $2 долари Дежарден за транзакцію і 1,9% українські банки.
-
Нічого не брала. У мене досвід майже 15 років. Декілька грунтовних освіт у європі окрім бази в Україні та всяких підвищень кваліфікації і я у складі всіх основних міжнародних спілок. Цього достатньо для отримання ліцензії. Питання у тому буде вона повна Чи ні. Але сказали точно буде
-
А, я неправильно зрозуміла. Підтвердження це актуалізація вашої минулої освіти.
-
так) просто написано що я визнаюсь магістром у канаді :)
-
ні. Саак тільки по запису(
-
Регістрація авто за живою чергою
-
Вам нічого не заважає купити авто.
-
Доброго ранку. Підкажіть, є saaq в який можно прийти по живий черзі? Поки все що знаходим - онлайн впотймент через місяць) а машину вже знайшли і хочемо купити)
-
Дякую. Може в них сайт лежить зараз, але нідр на місяц нема апойтментів ) поїдемо тоді і дізнаємось.
-
варіант приіхати туди і зареєструватися на апоінтмент. Але вони останнім часом не пускають по живій черзі.
-
Та ось ніхто не казав. Приіхав з власником для переєстраціі, а нам такий здоровий робітник СААКУ - типу йдіть нафіг, беріть аппоінтмент. І ми втратили час
-
Просто на сайті написано, що потрібен апойтмент. Тому питаю)
-
Хто таке Вам сказав? Купив авто, пішов зареєстрував. Все
-
Дякую
29 Jan 2023, 07:13
137921/238155
about an hour ago