Український Монреаль
-
Афрікаанс, креольскі мови
-
Ну тут не всі. Вони між собою ще на своєму можуть. Хоча іноді курʼєри чи убер драйвери бувають без англе😂
-
Там як копнеш так такі суміші знайдеш що язика зламаєш😂
-
Саме він
-
весь West Island майже на 100% англомовний) в одному з міцевих Тім Хортонів мене пам'ятають, що беру, бо кажуть, що я єдина, хто в них замовлення робить французькою)
-
Всім доброго дня! Ми ведучі дитячих свят з досвідом роботи понад 8 років, нещодавно переїхали до Монреалю та вирішили продовжити радувати діток тут 😊 Пропонуємо науково-інтерактивні шоу на дитяче свято! На вас чекає: - знайомство з технікою безпеки при роботі з науковими реагентами; - вивчення в ігровій формі з фізики та хімії; - неймовірні досліди та експерименти із сухим льодом або рідким азотом; - виготовлення натурального кріо-мороженого; - запальна дискотека, флешмоби та конкурси; - Шоу повністю інтерактивне - КОЖНА дитина візьме участь і відчує себе справжнім професором👨🏻🔬 - Усі експерименти абсолютно безпечні та не завдають шкоди дітям, дорослим, а також приміщенню. Будемо раді відповісти на всі запитання у повідомлення або інстаграм 😊 instagram.com/kids.show_mtl?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
У мене є силіконова накладка на МакБук з кириличними літерами. Якщо комусь потрібно віддам.
-
Україна->Варшава->Париж->Монреаль . Білети сам підбирав. Треба моніторити дати