Український Монреаль
-
Мені цікаво що це
-
Вот блин соседи завидуют))) Для контексту, це група нерухомості, де люди питають поради, коли здають свої квартири) Він говорить : «Привіт всім, У мене дуже делікатна ситуація з орендарями... Сусіди скаржаться, що інші орендарі мають ДУЖЕ насичене сексуальне життя, якщо ви розумієте, що я маю на увазі... жінка щаслива Чи я звертаюся до TAL щодо інтенсивного шуму та втрати задоволення інших орендарів? Я хотів би мати вашу думку Заздалегідь спасибі»
-
Продаємо двухспальне ліжко з матрасом за символічну ціну !!! Кому цікаво - пишіть в особисті Також віддамо недорого тостер та дорожній чемодан!
-
Яка погода в Монреалі зараз? Та за одно хотів би спитати, яка ціна буде на аренду будинку, приблизно?
-
Мені вже написали. якщо не приїдуть забрати днями, то я Вам напишу.
-
Якщо є, я б попросила Вас продати цю накладку
-
Вітаю! Шукаю людину, яка зможе перевезти речі з Монреалю до Sorel-Tracy. Речів небагато. Меблів немає. Думаю, все поміститься в автіаку з великим багажником. Можливо, хтось їздить у цьому напрямку та зможе допомогти за розумну ціну.
-
Дякую!
-
Шукаю колориста центр монреалю на 21 серпня
-
Підкажіть, якого розміру ліжко?
-
Спробуйте спитати тут t.me/Montreal_Laval
-
Добрий день Підкажіть будь ласка де можно знайти номер перевізника по Монреалю
-
190 на 136 матрас і ліжко такого ж розміру
-
Доброго дня , маю квартиру в центрі міста , буде вільна с 15-16 августа Все що купив для дому , залишаю в квартирі Кому цікаво пишіть в дірект
-
www.facebook.com/groups/489652425956726/permalink/807084457546853/?mibextid=Nif5oz
-
Доброго дня! Мене звати Наталія! Я перукар широкого профілю. Чекаю своїх клієнтів за адресою 6437 AV Somerled H4V 1S4. Salon Éclat. 5142436478
-
Напишіть меня в особисті
-
Прошу вас додати ціну + фото ,дякую
-
Дякую, але нам замала
-
Доброго дня , маю квартиру (студію) в центрі міста , буде вільна с 15-16 августа 1150(вже разом с комунальними) Все що купив для дому , залишаю в квартирі Кому цікаво пишіть в дірект
29 Jan 2023, 07:13
138043/239791
11 minutes ago