Український Монреаль
-
Я намагаюсь її пити. Дуже рано ще.
-
Підкажіть будь-ласка чи є ресурси де можна подивитись розподіл шкіл на фр та англ? Наскільки розумію є різні в Монреалі щодо долі навчання тою чи іншою мовою.
-
Або якщо ургентно то 911, якщо можна протриматись пару днів 811. Призначать прийом і сімейного і випишуть що потрібно
-
Набирайте 811, описуєте що з вами відбувається, яка саме допомога потрібна, вас запишуть до сімейного найближчого згідно вашої адреси. Якщо ви вже приймаєте ліки і їх треба поновити-теж саме. Приблизно через 2 дні до неділі буде рандеву
-
Привіт Хто продовжував самостійно ворк перміт дитині, після продовження дії паспорта, дуже потрібна консультація по заповненню анкети Заздалегідь дякую 🙏
-
Це я бачив, які кретерії? Які суми при яких дають або не дають?
-
Напишіть мені Можливо зможу допомогти
-
www.quebec.ca/en/family-and-support-for-individuals/social-assistance-social-solidarity/calculating-basic-benefit/calculation-benefit
-
Тільки після 18 міс як проживете у Канаді, виплачують. Або якщо ви безробітна то допомога є, і все
-
Це не так працює. Є комиссион французьких шкіл і скул борд англійських шкіл. Записуйтесь на апойтмент і туди і туди . В скул борд вам дадут папірець з правом на навчання в англійських школах на 3 роки і все. (До кінця ворк перміту). На сайтах обох комісій можно подивитись за своїм зіп кодом - які школи до вашої адреси відносяться .
-
www.emsb.qc.ca/
-
Дякую!
-
Доброго ранку. Де краще за все купувати овочі і фрукти?) є якісь магазини де ціна / вибір найкращий ?
-
Дякую ❤️
-
Sami fruits.
-
Бананза
-
❗️Шукаю дівчат на не комерційну зйомку!!!❗️🇺🇦 У вересні для зйомки нової партії вишиванок потрібні три моделі. Приклади попередніх фото і попередніх вишиванок тут instagram.com/genetic_code_ua?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт всім, підкажіть куди йти щоб відкрити патент
-
Добрий ранок ! Підкажіть будь ласка 🙏, де можна замовити гарний наполеон? можливо є наші кондитери, які вміють готувати наполеон 😇
-
Спілкування в чаті українською, перепишіть
29 Jan 2023, 07:13
138235/236339
30 minutes ago