Український Монреаль
-
Для мене це сюр Людина балакає укр а наративи всі рашистів Слова один в один з Рус пропагандою
-
Небезпечне твердження.
-
Бо у вас є право бути щасливим вне залежності від стереотипів Інші ж люди мають виборювати це право 😉
-
Є росія - вона тобі стільки грошей дасть, і зможете будувати усі скрєпні заяви, головне буде тільки брудом захід поливати, і про нацистських хохлів писати (саме так писати)
-
Супер Для себе ! І вашої сім'ї Але це не означає що для інших людей це погано Обмежтесь своєю сім'єю, але не розказуйте просто іншим, що вони мають робити і все :)
-
Ну те що ти за 10 років не зміг тут знайти гарні відносини та завести родину країна тут не винна . Сорян
-
Ну і добре. Не ворують, не вбивають,не воняють.
-
Скільки ти років в Канаді ?
-
Нотр дам місцевий теж
-
Ну, я для себе вирішив тут не мати сім'ї тут бо лгбтшники лізуть до дітей через систему освіти
-
Запечена ще краща
-
Так але це не анархія. Це система в так не ідеальна як і всюди
-
Це те що у мене в голові і правила , з якими я живу Якщо мені щось не подобається чи не відповідає моєму баченню - я це ігнорую . Я не буду розказувати людям, як їм житт А ще, це забирає багато енергії та часу яку можна вилити в іншу сторону Питання пріорітетів Я людина егоїстична, і не буду розбиратись в тому , на що мені справді пофіг. Їдять? - ок . Так жили певно століттями і не думаю , що щось зміниться. В їх світі це ок . В моєму ні. Йду в іншу сторону від того. Вирішувати це питання не буду і не хочу , потділю час тому , що для мене важливіше :) і всім раджу
-
А закон це ж теж чиєсь добре чи погано. Він до речі має тенденцію лобіюватись тими у кого є гроші, ой сорі тими у кого в голові це "шось" є добре)
-
Бо ми ж почали з ЛГБТ І це законно А ми обговорюємо саме ставлення до цього
-
Так і є зараз🤫 просто всі домовилися трохи
-
запрошуєте?
-
Я думаю що малось на увазі за речі у рамках закону , а наше ставлення до них буде залежати саме від того що для нас ок ,а шо ні
-
Хоч якось відволікти від «серйозних розмов»
-
Якщо "добре чи погано це те що ви собі у голові поставите" то велком анархія. Буде мільйон добре і мільйон погано які будуть противорічити одне одному. Наприклад у деяких племенах Африки захавати когось це не є погано))))
29 Jan 2023, 07:13
138506/236660
5 minutes ago