Український Монреаль
-
Здається кімната в районі центра. До станції Frontenac 5 хвилин пішки. 3-х кімнатна квартира з великою вітальнею. 2 ванних кімнати. Мебельована кімната з вікном в бейсменті. Щомісячно 557$ + інтернет і електроенергія.
-
Добрий день! Шукаю роботу для себе на повний день. Є опит в єлектриці, сантехникі . Шукаю украіно- руські колективи, бо погано владію англійською та французькою. Згоден на любу роботу необов'язково по спеціальності.
-
тут електрики і сантехники наче під ліцензування попадають( але якщо ви отримаєте ліцензію - буде дуже не погано по зп
-
Добрий ранок. Вбийте в Гугл мапі optometrist і подивіться найближчі клініки. Я робила за 110 і робоча страховка покрила десь 60-70%
-
Доброго ранку всім🙏😊 Підкажіть будь ласка гарного іміграційного адвоката, будь ласка🔥 хто знає
-
Доброго ранку всім ) Поділіться, будь ласка, досвідом хто де робив assurance habitation і скільки це коштувало ? І ще актуальне питання вайфаю вдома : хто чим користується і чи задоволені якістю та ціною? Чи існують якісь пропозиції типу мобільний тариф + вайфай, бо на сайтах бачила тільки окремо😅
-
Привіт ) Хтось робив апоймент в Посольство України в Оттаві? Поділіться секретом, як знайти вільну дату🥲
-
в мене також FIZZ, 39 cad/міс. ось вам referral code 3RCFN
-
Користуємось FIZZ - задоволені
-
У нас videotrone Задоволені
-
Я вже багато разів казала за відеотрон. Багато років з ними і це було найкраще рішення повернутися до них ))
-
Взагалі не задоволені. Усю сім'ю перевів на Fizz
-
Virgin 💪 і мобільний і вайфай, все супер. Є навіть (мабуть) код для запрошення нових клієнтів по якому вони отримають 30Гб інтернету… щось таке…
-
Зекономити і белл то взагалі не працює 😅
-
А ми вирішили зекономити і перейшли на Bell😅поки все ок
-
Домашній інтернет по акції 40 саd
-
Дивлячісь на технологію і швидкість Мої 1.5 гбіт на секунду за 74.73 такс ін то мало хто переплюне
-
Є акції?
-
Які зараз умови?
-
Привіт Майстри тату відгукніться будь ласка в особисті
29 Jan 2023, 07:13
138642/236418
about an hour ago