Український Монреаль
-
Компанії тіж. Інет провідний
-
Доброго дня! Я щось не зрозумів, а що тут весь домашній інтернет мобільний? Роутери Відеотрона, Фізз вони через сотовий зв'язок підключаються? В квартирі є розетки витої пари, куди вони підключені? Як воно працює?
-
З чека треба чекати його перевірку в будь-якому випадку (хоч сам, хоч в касі), тільки якщо це не від держави чек
-
рашистська махачкала , сьгодні Вони бігають , суїтяця … пробують потушить , а воно ще дужче горить … а нам нравиця 🔥 Побільше б вас там здохло !
-
у нас підключав їх представник, але у квартирі були розетки ще трьох провайдерів))))
-
Тоді мені не зрозуміло, підключення до Fizz, вони типу присилають роутер, якщо він провідний, куди я повинен його включити? Як вони знають чи буде їх свіч підключений до моєї розетки?
-
Та пофіг що декларував ти питаєш чи весь безпровідний, а оператори звязку надають і мобільний і провідний як і в Україні і в Європі.
-
мене зараз цікавиться до кого підключитись в Броссарді, і так щоб це була краще вита пара або оптика
-
оо, вже знайшов хтось в них питав, пишуть так по коаксіалу. не пам'ятаю, по коаксіалу 400 можливо чи ні тому й аплоад менше за даунлоад, чи спеціально щей обмежують
-
600 це місто а поїдеш в єбіня і 3g будеш радий ця країна дуже велика а цивілізація не всюда.
-
а які розетки? коаксіальні?
-
ой, та це я прекрасно розумію як я можу знати який в мене буде, якщо тут 5G є? 900 на телефоні я не бачив, а от 600 бачив.
-
та торенти то таке мало цікавить, просто бачу у всіх ціна приблизно однакова тільки Rogers дорожче, але там точно зрозуміло що то 5G, а інші взагалі не пишуть який тип підключення
-
в мене роутер з підтримкою впн в Україні включений :)
-
Розберешся тільки почитай про піратство і закони в Канаді про торент забудь , так що і та що є швидкість тобі хватить.
-
Та тут нема інших вних тут 2 компанії від сили а інші це їх дочки тіпа роблять вид що не монополія.
-
доброго вечора,хто уже завiряв копii диплому в оттавi,куди iхати в посольство Чи консульство?
-
Доброго вечора! Хто знає інформацію? З якого віку можна летіти дитині одній не прямим рейсом з Европі до Канади без супроводу дорослих не прямим рейсом з пересадкою!?
-
З 18 років
-
Добрий вечір. Підкажіть майстра та ціни на тату. Можливо хтось десь робив?
29 Jan 2023, 07:13
Post 138697 of 234231
2 minutes ago