Український Монреаль
-
Це не контракт на житло мається на увазі
-
Якщо йти на фул тайм франсізасйон то садок частково компенсують і ще залишиться частина стипендії
-
Є варіант піти на франсе дружині а малого в садок
-
Хмм у мене такого не було, можливо тому що в мене дуплекс а не квартира
-
Не зовсім розумію про що ви. В гідроквебеку треба самому створювати кабінет зазвичай і вказувати з якого дня і за якою адресою ви арендуєте.
-
Я працювала офіціанткою і на кухні у перші два місяці як сюди приїхала, і зп була у два рази вище ніж Ви написали, плюс купа наготованої їжі безкоштовно, плюс чайові (які як мені сказали, людина може платити за бажанням). Чайових можна було легко заробити по 100-200 доларів за вечір (особливо якщо велика гулянка), тому не думайте що вони страждають. Зі мною працювали люди у яких був свій бізнес (казали що це чудовий підробіток на вихідні. Це мабуть залежить від тих хто наймає на роботу, але я зараз, працюючи перекладачем, заробляю не більше ніж там, тільки для цієї роботи потрібна освіта, тренінги, і постійна робота над собою (мій вибір), а там можна було просто ходити і усміхатись. Я підтримую традиції, і з радістю даю чайові коли мені подобається їжа і обслуговування, але коли це примусово, бажання відпадає.
-
Треба з бригадирами розмовляти, домовлятися. Працювати дешевше з 8 роками досвіду - це демпінг. І багато таких робіт за межами оподаткування.
-
150 на день чистими це десь 27 на годину до таксів