Український Монреаль
-
Мультики на французській дуже заходить як дітям так і дорослим легко вивчити
-
Є в когось ютуб канали для вивчення французької, щоб було цікаво дивитися і батькам, і дітям. Мова каналу має бути або українська, або англійська. Дякую
-
Пиши в особисті. Кину посилання
-
Дякую
-
Пиши в особисті. Кину посилання
-
Спілкування тут ВИКЛЮЧНО українською. Реклама за узгодженням
-
Які саме напрями спілкування вас цікавлять? Бо це одна з найбільших україномовних груп тут
-
Доброго дня.Скажіть, будь-ласка, чи є в Монреалі спільноти ,чати де спілкується молодь з України? Буду вдячна за інформацію
-
Але треба перевіряти по декілька разів на день золо слотів
-
Ні. Без ворк перміту з позначкою куает допомоги не буде
-
bonjour-sante.ca/uno/clinic Тут писався
-
Доброго дня, таке питання: Чи буде дійсна допомога +3 для тих хто приїхав по гостьовій візі а не cuet ?
-
Шукаю ШВЕЮ, напишіть в приватні повідомлення, дякую🌸
-
Шукаю перевізника, треба перевезти диван сьогодні до сьомої вечора або завтра до 10 ранку
-
Доброго дня Чи хтось займається тут боксом? Дуже хочу почати ходити але не знаю з чого почати, гуглила заняття нічого так і не знайшла. Може хтось щось знає і може порадити
-
в мене не вийшло там взагалі записатися дзвонила на 811 - і так записувалася
-
Можливо хтось записувався на безкоштовний прийом до лікаря з цього сайту, поділіться досвідом. Бо я бачу тільки платний portal3.clicsante.ca
-
якщо в'їдете до Канади до 31.03.24, то на грошову допомогу можете подаватись до кінця червня 2024. Тобто прямо зараз видають як і раніше і будуть видавати далі для всіх хто прибуде до 31 березня включно.
-
Привіт. Може хто в тому більш обізнаний... Грошову допомогу 3к кад видають до березня 2024 чи вже ні?
-
Якої справи? Ворк перміт це дозвіл на роботу
29 Jan 2023, 07:13
139314/238306
30 minutes ago