Український Монреаль
-
А точніше?)
-
Наступного тижня. У нас було декілька інтенсивних заходів
-
Добрий вечір. підкажіть, коли буде зустріч українців?)
-
Добрий вечір, прийшов лист про страхування Квебеку. Які я повинна документи відправити в ньому зворотньо? І якщо неправильно ім‘я записано чи треба щось заповнювати чи вони побачать у wp, що інакше?
-
Так, вже пояснили, дякую.
-
Візітор рекорд скоріше за все мали на увазі
-
Візітор перміт дають у випадку перебування у країні більше 6 місяців Але то без права на роботу Він виглядає так само як ворк перміт
-
Давайте почнемо з того, що таке візитор перміт. Може, ви маєте на увазі ворк перміт?
-
Ваше діло заявка, їх діло розгляд , думаю, відмовлять, але за запит гроші не беруть , можете пробувати, вкажіть тільки достовірну інформацію щоб не аукнулась ця анкетка в майбутньому. Ну і ваш обовʼязок повідомляти їх про будь які зміни
-
Інколи буває і таке нажаль
-
Здається десь читала що комусь візітор не дали і сказали подати через сайт тому шукаю хто недавно прилітав і чи отримав в аеропорту
-
Це досвід перебування у канадських чатах більше року та відповідей на ці питання
-
Дякую за відповідь) Це вас досвід отримання чи просто ваша думка?
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
На ці оплачувані курси французської мови можна взагалі записатися швидко чи навіть ще не прибувши до Канади?
-
Там є вимоги. І якщо маєшь 10к то вже не відповідаєш їм
-
Чув що дуже складно отримати її
-
Провінційні ще дають?
-
Провінційну ні
-
Скажіть будь ласка, якщо задекларувати з собою ввіз грошей, скажімо 10000 на допомогу можна розраховувати?
29 Jan 2023, 07:13
139386/240246
about an hour ago