Український Монреаль
-
Зуб життю не загрожує
-
Як не подобаються питання то вийди з групи. Люди тут діляться своїм досвідом як не маєш що порадити то для чого взагалі пишеш щось
-
Я вам кажу, як можуть косметичні проблеми бути пріоритетнішими за проблеми зі здоровʼям
-
Ну на думку Канади то і зуб не загрожує життю)
-
Трихолог ці лікар котрий лікуює облисіння, бажаю вам ніколи не мати досвіду з тис жіночко
-
Добре, які такі мають бути проблеми з волоссям, щоб це загрожувало життю! Просто люди не розуміють, як працює бюджет, податки дотації і тому подібне! І де закінчується нахабство не розуміють! В мене товариш с зубом порішати не може, ну це просто обурює, і сама ситуація і такі тупі питання!
-
Доброго дня! Хтось ходить в данный момент в красный крест и ксаi? Напишите в личку.треба допомога не бескоштовна!
-
Питали, чи покриває страховка
-
Так я ж про те в кажу, якщо всім виділити гроші порівну, ще й на всіляку нісенітницю, то якби…
-
Прошу відмітити, питали як записатись до трихолога, а не цінних порад рандомного дмитра в чаті)
-
Тоді потрібно йти до імунолога, терапевта або дерматовенеролога!
-
Не те щоб канада сильно прихищала)
-
До того що страховка і бюджет якраз таки працює за принципом щоб усім людям діставалось порівну, а не кому потрібніше. Тим кому потрібніше є інші програми соцдопомоги ще якісь речі, типу як онкохворим віл хворим та інші речі. Не кажучи вже про те що трихолог це трошки не те ж саме що косметолог
-
Ну так! Якщо тебе прихистили, не обовʼязково залазити на голову, і проблеми с зубами можуть загрожувати життю, а по друге, ну не мій друг, хтось інший!
-
Волосся НЕ може випадати просто так. Це не норма, це проблема. І плутати це з косметологією, татуажем і пиздіти, не знаючи проблеми, це тупість.
-
До чого ти це? Я ж навіть ніяк не розкрив цю тему
-
Я ж кажу питання в нахабстві! Як би виділяли гроші на косметологію то країна збанкрутувала б якби якась Марічка побігла відбілювати зуби, робити татуаж і таке інше
-
Це якраз ти не розумієш як це все працює:)
-
Зараз набирають зі списку тих, хто очікує. А наступний мені озвучували жовтень-листопад
-
А страховка має покривати лише проблеми, які загрожують життю? Не перекладайте проблему Вашого друга з лікуванням зуба на проблеми інших людей.
29 Jan 2023, 07:13
139889/239883
39 minutes ago