Український Монреаль
-
Вітаю! Сьогодні подала документи на WES Gateway program. На скільки я зрозуміла, це спрощена програма для евалюації українських дипломів. Але майте на увазі,що це не безкоштовно ,як раніше казали.
-
Шахраї, 29 оголошень однієї і тієї ж квартири по всій Канаді
-
Доброго вечора. Кому цікаво здається кімната в квартирі 3 1/2 метро Фабре 600 ( ціна за 1 місяц, всі витрати включено) на 1 або 2 місяця .Підсилення мужчина.
-
Хіба метр, чи не до момента коли побачиш перехрестя?
-
Знак стоп, перша зупинка на лінії, друга зупинка через один метр щоб побачити транспорт бо з стоп лінії не видно автомобілі які рухаються на зустріч.
-
А що за подвійний стоп
-
В четвер іспит, подивлюсь що як)
-
Так
-
Здали?
-
Дякую, більше. Сьогодні саме там здавав 😅
-
Blind spot, left-right-left….на знаці stop затриматись 2-3 секунди,повна зупинка, «подвійний стоп». Take your time….Не потрібно спішити.
-
Потрібно зайняти першу і зразу перестроїтися. Сьогодні брав «монітор» інструктора по нашому. Відпрацьовували маршрути близько Henri Bourassa для здачі роуд теста.
-
Друзі хто іде із Монреалю Канада в Україну ближчим часом напишить
-
З новоприбулих наче бути не може окрім як по рсвп(де досвід необовʼязковий але балів за нього менше якшо менше 2 років)
-
Доброго вечора! Є такі, хто вже на PR подавався ?
-
Доброго дня, підскажіть якій мобільний зв'язок найраніший. Всім дякую.
-
Regular skilled workers program www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers/regular-skilled-worker-program
-
Пфф 21 день. Можете розслабитись и читатати
-
а що таке рсвп?
-
Добрий вечір. Розумію що моє питання вже десять мільйонів раз задавалось, та й вже біля години перечитую інформацію у цьом чаті, але досі не розуміюсь. Подався на курси через арріму на парт тайм(з частковою зайнятістю) - 02 серпня. 3го серпня прийшов лист що рішення прийнято, що я на курси зарахован, але час й місце визначиться пізніше. Так само й в дівчини. Вже 23 серпня, ніякої інформації немає. Що робити? Куди контактувати? Чи очікувати мовчки далі…?
29 Jan 2023, 07:13
140109/236416
about an hour ago