Український Монреаль
-
По страхівці звернутись до лікаря і Вас мають направити до фізичного терапевта.
-
Підкажіть будь ласка. Де можна знайти лікаря, який лікує спину?
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
З Днем Державного Прапора України!
-
Доброго дня, підскажіть якій мобільний зв'язок найтаньший в Монреалі. Всім дякую.
-
Дякую.
-
Можу вас до себе записати. Я працюю тут офіційно в кліниці, реабілітолог масо-терапевт. Можу прийняти також і в себе, також офіційно, за ресітом.
-
Гороскоп циганки на 23.08: ♈ Овен - вас вітає ретроградний Меркурій, пристебніть ремені безпеки, нічого не зміниться, але краще пристібнутися ♉ Телець - якщо у вас немає людини, яка пише «в душ і без мене?», то на шо це все? ♊ Близнюки - за літо ви встигли лише охуївати та нічого не зробити. ну власне як і планували ♋ Рак - ви погано впливаєте на самого себе ♌ Лев - чому інші роблять хуйню, а соромно вам? ♍ Діва - ви кругом бачите лише мінуси, тому що у вас вже давно зір мінус скікито там ♎ Терези - день тільки почався, а вже хочеться прийти додому і розслабитися ♏ Скорпіон - треба радіти навіть дрібницям, особливо якщо це ваша зарплата ♐ Стрілець - ви в будь-який момент часу: я хочу борщик ♑ Козеріжка - які книжки ви читали у 13 років? ось і робіть висновки... ♒ Водолій - ким треба працювати, щоб відпочивати в Карпатах? ♓ Риби - якщо ви ставите багато смайликів, то вам не смішно, це просто крик душі п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 23 серпня. ✨ Знову в собі заплутався? У тебе в цьому талант :) ♉️ Телець 23 серпня. ✨ Скиньте номерок психолога, пліз. ♊️ Близнюки 23 серпня. ✨ Буде нудно. Звичайний день. ♋️ Рак 23 серпня. ✨ Хочу нагрішити, хто зі мною? ♌️ Лев 23 серпня. ✨ Твій час ще не настав :) ♍️ Діва 23 серпня. ✨ Скоро нап'єшся і закохаєшся. ♎️ Терези 23 серпня. ✨ Може куди-небудь в село? ♏️ Скорпіон 23 серпня. ✨ Може слід відкритися? На планеті є і хороші люди. ♐️ Стрілець 23 серпня. ✨ Ти витрачаєш час на мудаків. Чи ти їх любиш? ♑️ Козеріг 23 серпня. ✨ Сьогодні всі зрозуміють який ти шикарний. ♒️ Водолій 23 серпня. ✨ Тобі хочуть сказати щось важливе. ♓️ Риби 23 серпня. ✨ Розслабся і отримуй задоволення. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Телець, Рак, Близнюки, Діва, Козеріг, Скорпіон, Стрілець Твій Гороскоп
-
Шановні співвітчизники! Порадьте, коли оформлали картку в СІБС, то казав банк, що обслуговування безкоштовно рік. Зайшли в онлайн банкінг. А там сюрпрайз.Якщо ти, тобто я, не резидент, то плати відсотки за користування.
-
fizz.ca Використовую вже довгий час. Можете вжити мій ref code MBA7M і отримати бонус за підключення.