Український Монреаль
-
💯 %
-
Бачила. Сподіваємося, що був. Навіть якщо не був, то йому знак на майбутнє, що з ним зроблять
-
Пригожин може бути в ньому. Чекаємо оф заяв
-
Пишутт другий летить
-
Розкажіть будь ласка, по якій схемі кинули? Цікаво, щоб потім не попасти. Скоріше вам знайти гарне житло🙏
-
Всім привіт. Я і мій друг опинилися у неприємній ситуації: нас кинули на житло. Може хтось би зміг дати притулок на 3-4 дні поки ми шукаємо житло? Можемо заплатити
-
Добре )
-
Розумію вашу ситуацію, але перепишіть пліз на укр
-
А давай
-
Доброго дня, підкажіть , будь ласка, які є додатки мобільні по знижкам або просто бонуси чи тому подібне?
-
Іра 5142134503
-
Всім доброго дня! Потрібна допомога з прибирання в м. Лонгей (добиратись до нас зручно, ходить багато транспорту), в 2кімн квартирі. Бажано на завтра, аде можемо на інший день домовитись Відгукніться чи порадьте, якщо знаєте, хто може допомогти з цим 🤗
-
дякую, спробую
-
Може нову киньте, вони зараз швидко набирають , мене через пару днів буквально
-
так мені ще у червні , «пообіцяли» передзвонити у липні і назначити на апоінтмент , і так і тиша, на саак телефон вибиває, кажуть перенавантажені, «потім» передзвонять. і тиша .
-
Чи хтось підкаже, що це за документи і де їх знайти? ІММ1017, та ІММ5695. 🥺
-
А там треба їм дзвонити? Нащо? Я поки на етапі - відправила заявку, передзвонили, буду здаватись 😅
-
а я думаю , щось я заплутався)
-
Ой, це ви про права 🤣, я постійно їх плутаю , ramq, Saaq
-
Просто висіли хвилин 40 на лінії , з 4-5 разу вийшло. Але краще якщо треба страхування оформити онлайн
29 Jan 2023, 07:13
140189/236416
about an hour ago