Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 25.08: ♈ Овен - треба трохи потерпіти, щоб потім знову з'явилися сили щось терпіти ♉ Телець - спочатку не знаєте куди піти, а потім вирішуєте залишитися вдома ♊ Близнюки - ви так багато всього переосмислили, що скоро повернетеся до тієї думки, з якої починали ♋ Рак - не буває колишніх, буває «о, це мій давній знайомий» ♌ Лев - завдяки телефону ви можете справляти враження дуже ділової людини ♍ Діва - ви в будь-який момент часу: «а може звільнитися?» ♎ Терези - більшу частину грошей ви витрачаєте на те, щоб поїхати туди, звідки одразу захочете поїхати додому ♏ Скорпіон - в цьому році ви гуляєте лише на роботу та з роботи ♐ Стрілець - прямолінійність - це одночасно ваша сильна і слаба сторона ♑ Козеріжка - доросле життя - це коли за все, що подобається потрібно платити податки ♒ Водолій - якщо ви працюєте на двох роботах, це не означає, що у вас буде вдвічі більша відпустка(( ♓ Риби - ви рахували скільки разів на день кажете «бля»? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Доброго дня , вибачте може хтось має такі таблетки Фурадонін ?! Дуже потрібно . Звичайно за оплату ) дякую
-
Подивись місцеві аналоги, напевно є
-
По відгукам це дуже добра школа, але не в монреалі, це саінт-ламберт
-
Зустріч учасників групи.
-
Є таке. Я про це дізналась на останньому курсі, там треба через Service Canada оформляти стипендію, але я не знаю всіх нюансів. То якось і виходить 350$ в тиждень. Я не знаю чи це тільки на повну зайнятість.
-
Моя дружина ходить на фул тайм, платять стипендія, проїзний, дітсад.
-
Так
-
Так
-
Яка здибанка?
-
Зверніться до фармацевта через клік санте, в них є така опція