Вітаю, друзі.
Питання у мене об'ємне. Якщо у когось буде час та бажання відповісти, буду радий корисної інформації, слушній пораді та рекомендаціям. Це питання дублюю в декількох чатах, тому не дивуйтеся.
У десятих числах липня подав заявку на візу CUAET, біометрію вже пройшов, чекаю на рішення з візи.
Якщо схвалять, у січні 2024 року плануватиму приїзд до Канади, один.
Про Канаду знаю дуже мало, майже нічого, тільки назви декількох крупних міст (Оттава, Ванкувер, Калгарі, Торонто, Монреаль) і Ніагарський водоспад. Все. 😅 . Почав дивитися ролики в Ютубі і відразу чомусь запал на Монреаль. Як розповідають, із великих міст, це найприємніше місто для адаптації іммігрантів, але всі як один говорять про мінус – це французька мова. Мені начебто не здається вона мінусом. Сприймаю як виклик. Моя англійська – слабка, французька – нуль. Але чомусь хочеться вплутатися в цю "битву" з французькою, вивчити її і спробувати себе в Монреалі.
Що порадите, чи варто пробувати Монреаль чи одразу орієнтуватися на іншу, англомовну провінцію?
Чи є якась підтримка з житлом спочатку або краще відразу шукати на AirBNB?
Як і де шукати роботу? Вік - 40 років. Зараз працюю у банківській сфері. Якимись практичними професіями (наприклад, будівельними чи ремонтними) не володію. Готовий вчитися, перенавчатися і здобувати якусь нову, практичну професію. Наприклад, монтаж опалення чи будь-яку іншу.
Як не втратити час і одразу почати набирати бали для PR?
Які провінції чи міста порадите?
Дякую.