Український Монреаль
-
Привіт Шукаю роботу у вересні. Якщо ви знаєте, де зараз потрібні люди, то дайте будь ласка знати. За спеціальністю я графічний дизайнер, хотіла б спробувати себе в різних сферах:)
-
А то ще є Service Quebec?
-
На скріпку і внизу полл якщо айфон
-
Ммммм
-
Мені здається питання не дуже коректно поставлено. Я думаю, що всі розуміють важливість підтримки ЗСУ. І всі донатять. Але у всіх фінансова ситуація різна. Для когось і 30$ складно виділити, бо ще не встигли тут влаштуватись. Для когось і 300$ легко можна відправляти. І тут питання патріотизму трохи не релевантне. Виходить якщо ти бідний і не можеш донатити багато, то ти не патріот. Ну, якось так собі 😞
-
Я чудово це розумію. Тому додав різні опції. Але тут така справа. От в группі Montreal Ukrainians 14500 пик. В цьому чаті 5000. Якщо кожен кине 100 $ то Montreal Ukrainians мають зібрати 1.5 ляма. Тут 500k. А в реальності наші волонтери збирають ну кілька тисяч за івент. Малувато і ганебно. До того ж. Мінімалка в Монреалі 15$ за годину. Я не розумію чому людина яка вважає себе патріотом не може попрацювати кілька годин на місяць на користь наших солдат. А знаєте в 1ші дні війни мій друг просто додав 2 десятки людей в спільний чат в фб. Збирали для місцевої родини яка їхала на війну. Так от зібрали 3 тисячі. Варто було лише спитати грошей у кожного особисто.
-
Ем, Тут питання то не донатять Вам, чи не донатять взагалі. Я думаю тут перше. Говорю зараз лише за себе. У цій спільноті я особливо не бачила зборів, а тим більше якихось звітів по тим зборам. І друге, якщо хтось на івенті збирає гроші в коробочку, то наврядчи хтось буде туди кидати по 100$. Бо подальшу долю цих грошей відслідкувати важко. Тому, я думаю, що люди донатять, просто в інші місця. Як варіант зробіть, щось більш системне і помітне. І так, з вашого попереднього повідомлення, що коли написали особисто, то це краще працює. Бо там більше зрозумілості і довіри, що, кому і куди.
-
Так я саме за системність. Шось на кшалт "клуб справжніх патріотів". Членський взнос в розмірі ... $. Кожному значок з особистим номером і документ там якісь. А головне відкрита база данних так шоб у будь який момент була можливість перевірити чи заносив гроші такий то чи ні. По грошам звіт усім членам клубу, теж кожен місяць, з вотумом довіри до тих хто гроші витрачає і звітує. Нема довіри голосуємо за інших. Кожен член клубу зобов'язаний у будь який спосіб привести туди своїх знайомих. Так ми щось може пристойне назбираємо. А коли якийсь дядько чи тітка почне волати за патріотізм то одразу його запитати а ти в клубі? А чого ні? А шо ти тоді тут волаєш як грошей не заносиш? Бо інакше справи не буде. Півтора роки віїна йде а грошей збираємо все менше і менше. А ті недозібрані гроші то чиєсь життя. І останне я не волонтер і ще ні в кого нічого не просив а пропоную ідею. Сам теж готовий заносити і вірю що багато інших теж погодятся.