Український Монреаль
-
В тг якщо шо є трансляція безкоштовна
-
Усіка всі включили ?
-
Уі, на мегого 50 грн)
-
Дайте ссилку
-
Де?
-
Скрізь треба записуватися попередньо. І так майже в усьому, не тільки медогляд. Канада живе по appointment
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка де можна пройти мед огляд без запису ? А так прийти, та пройти с дітьми .
-
Я тут дивлюсь
-
t.me/spectatorua_bot
-
Де?
-
Привіт! Шукаю майстрів манікюру у салон краси в Монреалі. • Офіційне працевлаштування. • Гарна локалізація • Гарний колектив За деталями звертайтеся у особисті повідомлення!
-
Доброго вечора усім ! Шановне панство де є можливість подивиться бой Усика .
-
Тут дивлюсь, на два Канали там треба підписатись і потім можна відписатись
-
t.me/spectatorua_bot
-
І справа зверху підключитись до трансляції
-
Потім клацаєте бокс юфс
-
Нажимайте готово
-
Підписалась , і що ?
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже ЗАВТРА О 15.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 3900 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 5355571113493225 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
Тільки там на два канали треба підписатись, потім можна заісно відписатись, проте якість картинки чудова
29 Jan 2023, 07:13
140772/239486
21 minutes ago