Український Монреаль
-
Привіт друзі потрібно вислати кошти на Україну
-
Привітайте друзів😂
-
youtu.be/xTa0J0A2Eeo?si=GM8Hp7J3uBblVpoG
-
В Україні день сала 27 серпня 😜
-
Скам
-
Доброго вечора😊 Може хтось знає, як залишитись в провінції Quebec після закінчення Cuaet?
-
Отримати пр
-
а, понятно
-
Дякую 🤗
-
♈️ Овен 28 серпня. ✨ Не будь похмурим лайном. Всі проблеми можна вирішити. ♉️ Телець 28 серпня. ✨ Не осуджуй інших, раптом ти чогось не знаєш. ♊️ Близнюки 28 серпня. ✨ Будь ласка, не чіпайте мене. ♋️ Рак 28 серпня. ✨ ХОЧУ РАПТОМ ЗНИКНУТИ. ♌️ Лев 28 серпня. ✨ Самотністю пахне. Все, як ти любиш. ♍️ Діва 28 серпня. ✨ Любов задовбала, дайте мені краще їжі. ♎️ Терези 28 серпня. ✨ Якщо запрошують, то погоджуйся. Інакше точно один залишишся. ♏️ Скорпіон 28 серпня. ✨ Сьогодні ти будеш в люті, не зламай собі що-небудь. ♐️ Стрілець 28 серпня. ✨ Тобі слід відволіктися від усього, дуже нервовим став. ♑️ Козеріг 28 серпня. ✨ Сьогодні грішити дозволяється максимально. ♒️ Водолій 28 серпня. ✨ Будь на своїй хвилі, не слухай нікого. ♓️ Риби 28 серпня. ✨ Ти став змінюватися, але в який бік? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка,чи є тут люди хто має міжнародне водійське посвідчення? Чула що вони дійсні 3 роки, і не потрібно міняти, складати іспит😰 через 6 місяців
-
Гороскоп циганки на 28.08: ♈ Овен - до кінця літа залишилось три дні і слава богу ♉ Телець - знімати стрес найкраще за все тоді, коли ніхто не бачить ♊ Близнюки - ви добре тримаєтеся, але є нюанс, що на останній нервовій клітині ♋ Рак - робіть більше світлин, аби було, що згадати ♌ Лев - ви вже забули, що таке відчувати бадьорість ♍ Діва - ви ще не встигли прийти до тями, як треба вже наново бути позитивним, веселим і комунікабельним ♎ Терези - ви більше не нервуєте, бо немає більше чим ♏ Скорпіон - всі говорять, що треба бути нормальним, але що таке нормальність? ♐ Стрілець - ви згодні на будь-яку роботу, якщо буде можливість спати вдень ♑ Козеріжка - в теорії ви можете все, на практиці вже важче ♒ Водолій - говорити, що хочете поїхати на ретрит і все ж таки поїхати на нього - це різні речі ♓ Риби - насолоджуватися моментом? ні, дякую. зіпсувати момент? чудова думка п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Доброго дня!Продається кавоварка б/у 50$.За детальнішою інформацією пишіть у приват)