Український Монреаль
-
Для холдерів валідних пермітів окрема ситуація
-
А я можу зареєструватись с українськими правами ? Бо мені казали що начебто не вийде
-
"ніфсьотакадназначна" "какаяразніца"
-
Без віз тільки для коцапов, так як вони друзі
-
Чи потрібна громадянам України віза на Кубу? Громадяни України мають отримати візу до в'їзду на Кубу. Зверніться до посольства або консульства Ізраїлю за інструкціями з подачі візи.
-
Я розумію, «не всё так однозначно». Можна втомитись бути в кожній країні по 100 раз….. Тоді звісно і в Сочі можна на week-end злітати, та й в Криму відпочити «по-домашньому».
-
Якби це була моя перша країна, а не сорокова, я б можливо прислухалася до вашої поради
-
Ну як варіант то просто відкрити другу картку, мабчі пруфі інкаму і тд. У мене перша взагалі на 500 ліміту(дедерден). А друга яку відкривав вже с доками, пруфами інкаму і тд то 10к(рбц).
-
Ви кажете наче про кредитний ліміт а не перекази інтераком
-
Летіть куди хочете і наскільки вам дозволяють ваші принципи. Для мене Куба не прийнятна, як і Угорщина, росія тощо. Є багато інших місць, навіть кращих, було б бажання і мотивація не летіти в країну, яка підтримує агресора. Хай щастить.
-
Якщо є хоч яка історія та інкам
-
Хтось продає холодильник? Наш зламався.
-
Підіймає. Я дзвонив на гарячку і після довгого спілкування підняли інтерак ліміт без проблем.
-
Ааа, зрозуміло. Дякую, буду знати
-
Інколи блокують карту якщо вийти за ліміт
-
Банк не піднімає, слідкують рік і потім вирішують що далі робити
-
А як за хату аренду сплачувати? Двома частинами?
-
Та ж історія, буквально вчора зіткнулася. Зменшити можна самому, підняти - їдіть в банк
-
Поки ви ньюкамер воно так і висить
-
Ніяк.
29 Jan 2023, 07:13
141254/237546
3 minutes ago