Український Монреаль
-
Що за готель?
-
Де ви прочитали, що я не планую туди летіти?
-
А яка там кава, умммм)
-
Ох і Куба……
-
Дивно питати про візу, якщо не плануєш туди летіти…. Ну то таке.
-
Мені здається, ви неуважно читали чат.Я не питала, чи варто летіти на кубу. Я запитала, чи потрібна туди Віза. Це різні речі.
-
Хоча з saaq clic у обох це супер, за чашкою кави можна зробити справу
-
Всім добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, чи має хтось контакти україномовного нотаріуса в Монреалі? Заздалегідь дякую 🙏
-
Тоді не питайте тут поради
-
Або приїхати о 6 ранку і тоді все вийде, і переоформите авто швидко
-
Купити, переоформити, зробити страхування можна без проблем. Якщо у вас та у продавця є акаунт в системі SAAQClick, то можете спробувати переоформити там. У Монреалі можливо не вдасться переоформити одразу, якщо є можливість рекомендую поїхати у відділення SAAQ за межами Монреалю. Так процес пройде набагато швидкіше.
-
Якщо бронюєте готель, в них вже є вся інформація на вас.
-
Дякую 🙏🏼
-
Віза не потрібна, заповнюєте форму за 72години до вильоту на сайті містранс Куба і все. Якщо чесно то навіть не перевіряли цю форму.
-
Якщо здаєте з першого разу то видають посвідчення строком на 3 роки. Після здачі роуд теста отримав на 6 день поштою.
-
Скажіть будь ласка як справи з купівлею авто с українським посвідченням . Довгі черги в сак ?
-
Оце так логіка: не їхати на Кубу - все одно що перестати бути гетеро. Ой, я не можу, що ж тепер робити?! 🤣🤣🤣
-
то нав'язування чи ще ніт))))
-
Якщо ви для себе вирішили не летіти на кубу за своїми якихось міркувань або не купувати в епікюрі гречку-це ваше рішення і не потрібно його нав'язувати всім на світі. Це те саме, якби атеїсти нав'язували вам ідею перестати вірити в бога. Або якби гомосексуали нав'язували вам переставати бути гетеро. Або якби вегетаріанці на всю сурмили переставати їсти м'ясо. Ви для себе вирішили відмовитися від Куби - відмовляйтеся, але не потрібно тут всім вказувати, як жити, тільки тому що вам так захотілося. Не суньте свого носа в чужі справи і всім peace ✌️
-
(БРОНЬ) Віддаю. Декілька болтів не вистарчає, але можна «підрихтувати»)). Самовивіз H4V 1P6:
29 Jan 2023, 07:13
141276/238872
about an hour ago