Український Монреаль
-
Скажіть будь ласка як справи з купівлею авто с українським посвідченням . Довгі черги в сак ?
-
Оце так логіка: не їхати на Кубу - все одно що перестати бути гетеро. Ой, я не можу, що ж тепер робити?! 🤣🤣🤣
-
то нав'язування чи ще ніт))))
-
Якщо ви для себе вирішили не летіти на кубу за своїми якихось міркувань або не купувати в епікюрі гречку-це ваше рішення і не потрібно його нав'язувати всім на світі. Це те саме, якби атеїсти нав'язували вам ідею перестати вірити в бога. Або якби гомосексуали нав'язували вам переставати бути гетеро. Або якби вегетаріанці на всю сурмили переставати їсти м'ясо. Ви для себе вирішили відмовитися від Куби - відмовляйтеся, але не потрібно тут всім вказувати, як жити, тільки тому що вам так захотілося. Не суньте свого носа в чужі справи і всім peace ✌️
-
(БРОНЬ) Віддаю. Декілька болтів не вистарчає, але можна «підрихтувати»)). Самовивіз H4V 1P6:
-
для українців безвізовий в'їзд практично до всіх країн латинської америки.. американська віза не потрібна, через панаму або мексику можна дістатись будь-якої..
-
Їдьте до нас у Перу, цього року через Ель Ніньо зими немає)) www.imacorpnoticiasservicios.com/television-03/MUNI-MIRAFLORES/2023/AGOSTO/MIRAFLORES/30-08-2023-C10-AMPLIACION-DE-NOTICIAS-ILUMINAN-PUENTE-VILLENA-EN-MIRAFLORES-POR-DIA-DE-UCRANIA.mp4
-
воу, оце прикол обламавсі
-
здрастє, щось ви не за адресою, мені якось байдуже куди ви летітемите. Та й списки я не складала, Ви про що взагалі?
-
Домінік джокер з Одеси
-
підходить, я мусульманин 😁😂
-
Отож, бо маю декількох знайомих кубинців. І вони і їх сімʼї підтримують Україну. В них в країні такі зп, що там не до підтримання рашки
-
У Домінікану також не можна. Тому що Домінікана названа так на честь Домініка Джокера, а він в свою чергу з росії
-
Ні. Це не православно
-
А можете мені відразу написати список країн, куди мені не можна летіти на вашу думку? Я обов'язково прислухаюся. Можливо, навіть припиню подорожувати
-
А, наприклад, якщо в мене є друзі кубинці, які підтримують Україну. То я можу поїхати до них у гості чи ні? 😁😄
-
фінансово рашку навряд чи хтось підтримує взагалі.. навпаки, її на словах підтримують ті навіть не країни, а диктатури, кого вона підтримує фінансово або списує мільярди боргів..
-
Перше, куба дешевше. Друге там електронна віза наче. що дуже спрощує подорож. Третє тут далеко не в увсіх є канадський паспорт, або віза в сша, щоб не заморочуватися куди летіти.
-
тут⬆️ і по пошуку ще купа посилань на тему куби🤷♀️
-
Мільйон разів за Кубу питали, а тільки зараз люди прокинулись 🤦♀️
29 Jan 2023, 07:13
141291/239164
14 minutes ago