Український Монреаль
-
Так дають ,на паспортному контролі запитайте де можете отримати
-
Яким чином його можуть не видавати?)
-
Відкривав у TD. Кредитку дають тільки якщо покладеш туди свої гроші. Тобто користуєшся своїми грошима наче як кредитними. Мені у них подобається додаток, хоча може у інших банках вони теж класні. Ще був welcome bonus у TD - давали 300$ сертифікат на Amazon після сплати комуналки із карткою.
-
Одразу дали обидві
-
Я користуюсь scotiabank
-
Але краще за все у застосунку дивитись там щавжди пишеться сумма до повного закриття та мінімальна
-
Ви можете покласти через 25 здається діб, але перевірте у вашого банку скільки саме діб дається і сумму ту яку брали, без %, якщо ви більше діб користувалися то там % нараховуються
-
З вас буде класна пара: Овен — Риби Телець — Діва Близнюки — Рак Терези — Овен Рак — Терези Лев — Стрілець Діва — Телець Стрілець — Водолій Скорпіон — Лев Водолій — Близнюки Козеріг — Скорпіон Риби — Козеріг
-
Скажіть а є контакти барбера бажано Українців)
-
як і усі інші відгуки на гуглі
-
Я перекладала, все ок
-
Багато дивних відгуків😉
-
Гороскоп циганки на 01.09: ♈ Овен - білий верх, чорний низ - ваш улюблений дрес-код завжди ♉ Телець - сьогодні замість фонду класу, гроші здаємо на дрони ♊ Близнюки - ви не любите історію, але постійно в них потрапляєте ♋ Рак - скільки би вам не було років, проте завжди радітимете, що більше не треба в школу ♌ Лев - як можна змусити себе бігати зранку, якщо ви навіть фізру першим уроком прогулювали? ♍ Діва - життя - це школа виживання, яке постійно підкидує вам уроки, які ви ігноруєте ♎ Терези - любити математику і вміти вести сімейний бюджет - це різні речі ♏ Скорпіон - якби ви знали, що фізика та хімія - це про стосунки, ви би не прогулювали так часто ♐ Стрілець - зараз ви не прогулювали би уроки і навіть би під час денного сну спали би залюбки ♑ Козеріжка - раніше: список літератури на літо. зараз: список колишніх на літо, яким можна написати ♒ Водолій - єдина причина через яку хочеться до школи це щоденник із тимошенко на мотоциклі ♓ Риби - в цьому уроці sexual education не буде, доведеться самим шукати в інтернеті інформацію п.с. русский военный корабль, иди нахуй