Український Монреаль
-
З вас буде класна пара: Овен — Риби Телець — Діва Близнюки — Рак Терези — Овен Рак — Терези Лев — Стрілець Діва — Телець Стрілець — Водолій Скорпіон — Лев Водолій — Близнюки Козеріг — Скорпіон Риби — Козеріг
-
Скажіть а є контакти барбера бажано Українців)
-
як і усі інші відгуки на гуглі
-
Я перекладала, все ок
-
Багато дивних відгуків😉
-
Гороскоп циганки на 01.09: ♈ Овен - білий верх, чорний низ - ваш улюблений дрес-код завжди ♉ Телець - сьогодні замість фонду класу, гроші здаємо на дрони ♊ Близнюки - ви не любите історію, але постійно в них потрапляєте ♋ Рак - скільки би вам не було років, проте завжди радітимете, що більше не треба в школу ♌ Лев - як можна змусити себе бігати зранку, якщо ви навіть фізру першим уроком прогулювали? ♍ Діва - життя - це школа виживання, яке постійно підкидує вам уроки, які ви ігноруєте ♎ Терези - любити математику і вміти вести сімейний бюджет - це різні речі ♏ Скорпіон - якби ви знали, що фізика та хімія - це про стосунки, ви би не прогулювали так часто ♐ Стрілець - зараз ви не прогулювали би уроки і навіть би під час денного сну спали би залюбки ♑ Козеріжка - раніше: список літератури на літо. зараз: список колишніх на літо, яким можна написати ♒ Водолій - єдина причина через яку хочеться до школи це щоденник із тимошенко на мотоциклі ♓ Риби - в цьому уроці sexual education не буде, доведеться самим шукати в інтернеті інформацію п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 1 вересня. ✨ РЕЖИМ СЕКСУАЛЬНОСТІ АКТИВОВАНИЙ. ♉️ Телець 1 вересня. ✨ Ти скоро зустрінеш свою любиму булочку. ♊️ Близнюки 1 вересня. ✨ Подаруйте мені трошки турботи. ♋️ Рак 1 вересня. ✨ Страждати? ЗАВЖДИ ГОТОВИЙ! ♌️ Лев 1 вересня. ✨ Шикарний день, як і ти. ♍️ Діва 1 вересня. ✨ Всі в шоці від твоєї краси. ♎️ Терези 1 вересня. ✨ Якщо десь закрилися одні двері, значить інші повинні відкритися. ♏️ Скорпіон 1 вересня. ✨ Для досягнення мрії — треба пахати. ♐️ Стрілець 1 вересня. ✨ Ти подолаєш цю жопу. Як і завжди. ♑️ Козеріг 1 вересня. ✨ Цей день буде сповнений сюрпризів. ♒️ Водолій 1 вересня. ✨ Хочу на ручки, допоможіть. ♓️ Риби 1 вересня. ✨ Не знаю, як ви, але я хочу осінь. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Дуууже смачні ))
-
Hidden fish
-
1233 Rue de la Montagne, Montréal, QC H3G 1Z2, Канада
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи є якась спільнота містечка Сорел-Трейсі?
-
Може якщо з фото то можна спробувать, в мене без фото медична карта
-
Там так, теж цим цікавилася. Без pr там ніяк