Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 01.09: ♈ Овен - білий верх, чорний низ - ваш улюблений дрес-код завжди ♉ Телець - сьогодні замість фонду класу, гроші здаємо на дрони ♊ Близнюки - ви не любите історію, але постійно в них потрапляєте ♋ Рак - скільки би вам не було років, проте завжди радітимете, що більше не треба в школу ♌ Лев - як можна змусити себе бігати зранку, якщо ви навіть фізру першим уроком прогулювали? ♍ Діва - життя - це школа виживання, яке постійно підкидує вам уроки, які ви ігноруєте ♎ Терези - любити математику і вміти вести сімейний бюджет - це різні речі ♏ Скорпіон - якби ви знали, що фізика та хімія - це про стосунки, ви би не прогулювали так часто ♐ Стрілець - зараз ви не прогулювали би уроки і навіть би під час денного сну спали би залюбки ♑ Козеріжка - раніше: список літератури на літо. зараз: список колишніх на літо, яким можна написати ♒ Водолій - єдина причина через яку хочеться до школи це щоденник із тимошенко на мотоциклі ♓ Риби - в цьому уроці sexual education не буде, доведеться самим шукати в інтернеті інформацію п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 1 вересня. ✨ РЕЖИМ СЕКСУАЛЬНОСТІ АКТИВОВАНИЙ. ♉️ Телець 1 вересня. ✨ Ти скоро зустрінеш свою любиму булочку. ♊️ Близнюки 1 вересня. ✨ Подаруйте мені трошки турботи. ♋️ Рак 1 вересня. ✨ Страждати? ЗАВЖДИ ГОТОВИЙ! ♌️ Лев 1 вересня. ✨ Шикарний день, як і ти. ♍️ Діва 1 вересня. ✨ Всі в шоці від твоєї краси. ♎️ Терези 1 вересня. ✨ Якщо десь закрилися одні двері, значить інші повинні відкритися. ♏️ Скорпіон 1 вересня. ✨ Для досягнення мрії — треба пахати. ♐️ Стрілець 1 вересня. ✨ Ти подолаєш цю жопу. Як і завжди. ♑️ Козеріг 1 вересня. ✨ Цей день буде сповнений сюрпризів. ♒️ Водолій 1 вересня. ✨ Хочу на ручки, допоможіть. ♓️ Риби 1 вересня. ✨ Не знаю, як ви, але я хочу осінь. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Дуууже смачні ))
-
Hidden fish
-
1233 Rue de la Montagne, Montréal, QC H3G 1Z2, Канада
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи є якась спільнота містечка Сорел-Трейсі?
-
Може якщо з фото то можна спробувать, в мене без фото медична карта
-
Там так, теж цим цікавилася. Без pr там ніяк
-
Наскільки я знаю потрібен будь який id виданий в Канаді ( посвідчення водія або щось інше). В мене вийшло із id яке отримала в іншій провінції після прильоту. Не обов‘язково pr або громадянство. З українським паспортом теж не виходило ніяк
-
Всім добрий вечір,підкажіть будь ласка як оплачувати розстрочку через affirm? Не виходить без канадських документів
-
Всім бонсвар! Сьогодні з першого разу склав теоретичний іспит у SAAQ в Сант-Іасенті. Є три блоки питань. 2 блоки по вісім питань з правом двух помилок кожна, та третій блок 12 питань з трьома можливими помилками. Складав на англійській мові зі словником. Я не знаю, чи у всіх так, але в мене було багато питань з малюнками (дорожня ситуація), та всі питання були такі ж, як і на сайті пробних тестів від SAAQ. Одразу скажу, що я не дуже добре знаю англійську, але час не обмежений. Якщо ви знаєте мінімально англійську, то спробуйте скласти таким чином зі словником. По-друге я не дуже готувався, інколи проходив тести на сайті та прочитав книжку з синьою обкладинкою (є на сайті SAAQ безкоштовно). Але якщо ви не вчилися в автошколі в Україні (тобто не вчили ПДР), краще підготуватися грунтовано. Процес заміни посвідчення триває вже три місяці. Наприкінці червня подав заяву на сайті, через тиждень передзвонили та встановили дату на кінець липня на відкриття справи (у Гранбі), потім на кінець серпня на теоретичний іспит (у Сант-Іасенті) та теперь через два тижні на практичний іспит у Сен-Жан-Сюр-Ришельє. Зверніть увагу, що це все за межами міста. Не уявляю скільки люди чекають у самому Монреалі. Всім успіхів. Якщо будуть питання, пишіть 💪
-
Привіт шукаю місце в епл сімʼї!!!
-
не скажу я - скажуть модератори.. )))
-
хтось буде їхати монреаль-торонто? потрібно перевезти малу річ, за ціною домовимося