Український Монреаль
-
Складно. Спробуй пошукати стажування щоб хоч якийсь досвід отримати
-
Привіт. Хто знає ,скільки коштує один прийом до стоматолога. Щоб підтягнути брекети?
-
Вітаю, спробуйте спитати в айтішній групі: t.me/canada_pro_it
-
Всім привіт,треба пораду від айтішників чату Реально буде влаштуватись джуном(напрям - фронтенд) в Канаді без їхньої освіти чи потрібно кров з носа йти в універ/коледж? Зараз ще вчусь дистанційно в укр вузі на комп науках,комерційного досвіду немає
-
Написала в ПП
-
Поки шо штампую CV пачками. Не до бюлетеня
-
Ну і якщо у вас є жінка / дівчина І вона хоче швидше до гінеколога чи до сімейного лікаря (вони деякі функції гінекологів виконують) То йдете в священне серце з місячними і тупо скаржитесь на мігрень та на нудоту і вони одразу проведуть чек ап і дадуть направлення (в моєму випадку я чекала 2 тижні) замість 2 місяців
-
Дякую, все добре. Як кажуть у Канаді we just fixed him 🤪
-
У більшості новоприбулих це виживання бо ледь вистачає зароблених коштів щоб оплатити всі елементарні витрати, тож мало в кого буде бажання про це говорити…
-
Самий норм госпіталь це священне серце Де тобі не дадуть померти Лайфак: прикрашайте свій список симптомів Додайте трохи нудоти та вертіго до будь якого стану і вони вас швидко оброблять Чомусь саме на це вони реагують дуже швидко Навіть якщо у вас шкіряні хвороби і ви хочете швидше попасти до дерматолога , скажіть що під час висипань нудить і є діарея Вони одразу вам дадуть пріоритет
-
Знайомий радить чекати, навіть якщо вони подадуть до суду и TAL. Бо немає вини с моэї сторони.
-
В Канаді трохи працює така херня як: хто перший пожалівся, той і правий. Але, може і так все ок буде
-
Краще не чекати а йти в трибунал упереджуючі
-
На адресу
-
Я те ж знаю, що у того хто знімає прав більше. Поки що чекаю, що вони зроблять.
-
Звертатися в трибунал, чув що власники на понт беруть, особливо фірми (вони взагалі мало що роблять для мешканців в плані підтримки) щоб на щось розвести чи щоб зʼїхав, якщо ціна нижче ринку. У тих, хто винаймає житло прав більше.
-
Привіт, можливо хтось може порадити, що робити в цьому випадку: Фірма в якій я винаймаю в оренду квартиру звинувачує мене в поломці пожежної системи безпеки. Причина з якої я винен це те, що в моєму будинку гофра від кондиціонера проходила біля краника для зливу. На фото, якім вони надали води зовсім не видно. По приїзду додому я теж не виявив практично слідів води. Я живу на 3-му поверсі, система вогняної безпеки знаходиться на першому. Як це сталося мені ніхто так не пояснив. Та й я не розумію своєї вени. Заздалегідь дякую.
-
Розкажіть, цікаво
-
Нажаль більше ні в чому не шарю
-
А ще про функції консультації з фармацевтом Як за пів години отримати рецепт на ліки і купити
29 Jan 2023, 07:13
141753/238306
18 minutes ago