Український Монреаль
-
Так, це як робота - 8 годин на день, 5 днів на тиждень
-
Дякую! А фул-тайм це скільки разів на тиждень заняття (по 8 годин, так?)?
-
Платять увесь час, поки вчишся
-
Фултайм платять 10 місяців, але це не точно, в вівторок спитаю
-
Щиро дякую!
-
Я не відвідувала та на зараз точно не знаю, але моя сестра відвідувала фул-тайм 1,5 року, щоб завершити усі рівні (не з самого нуля - була невелика база) і здати фінальний екзамен
-
Тобто, повний курс займає півроку?
-
І у всіх школах 4 рівень проходять 4 місяці, тільки в одній, в якій я вчуся, 2 місяці
-
Як я розумію, на парт-таймі ти проходиш теж багато тем, але багато що залишається на «закріплення» на домашню роботу. А на фул-таймі вони прям розжовували глибоко кожну тему і багато працювали саме в класі
-
Кожен рівень 2 місяці, в залежності від школи їх 7 чи 8
-
А де можна подивитися цю інфу, які коледжі і що пропонують? Чи це все можуть в emploi jeunesse розповісти?
-
Яка це школа, якщо не секрет?)) Здається, їх з фул-тайм небагато? Не знаєте, на фул-тайм онлайн ті ж самі умови?..
-
Hey guys. Maybe someone have extra ticket for Tale of Us for selling ?
-
Перепишіть украінською
-
Я так розумію , що у кінці жовтня іспити , потім канікули , чи сразу другий етап , Це якщо на фул таймі .
-
Так, може хтось має зайві квитки на Tale of Us?
-
О я до речі також шукаю, буду вдячний за контакти
-
Доброї ночі.🌚 Шукаю тату майстра) Знаю тут був хлопчина, але я загубила контакт, тому...)
-
Дякую дуже, це вже якась конкретна інфа!
-
Я знаходила отаку інформацію стосовно учнівства: www.emploiquebec.gouv.qc.ca/citoyens/developper-et-faire-reconnaitre-vos-competences/qualification-professionnelle/liste-des-metiers/
29 Jan 2023, 07:13
141948/240034
17 minutes ago