Український Монреаль
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Чи ж бенефіти на проїзний квиток, як в Альберті? Якщо правильно сказала)
-
Центр Полін Жульєн, Кот Де Неж, можете підійти запитати, але якщо самі записатись, але міфі оплачувати Вам не буде, хто хоче оплату, тільки через сайт міфі
-
Влети в соціальний центр і там оформляєтесь
-
Так .Ви не знали?
-
Прийти і сказати що я хочу вивчати французьку і отримувати стипендію
-
Доброго дня , підкажіть будьласка де знаходиться ваша школа і як можливо повести в ню на вечірній парк тайм?
-
Доброго дня, шановні! підкажіть будь ласка з власного досвіду. Якщо подала заявку на французьку мову та вибрала "Інтерес к дистанційному курсу " - Так. Вибрала школу де мені зручно вчитися. Мені пояснили, що будуть пропонувати дистанційку у разі , якщо не вистачить місця на очному навчанні і треба поставити Так у заявці. У пріоритеті очне навчання. Так чи ні? Чи може, щоб потрапити на очне навчання, потрібно нову заявку подати?
-
І що там треба робити? Ви про сервіс Квебек?
-
Ні перед
-
Це вже після зарахування на курси, так?
-
Не зовсім так.Ще потрібно піти в соціальний центр .Це там де ви оформляли провінційну допомогу
-
Вiтаю ☀️ будь-ласка , хто з цим питанням вже стикався : Чи потрiбно робити апостiль диплому Бакалавра i Магiстра з Унiверу для евалюaцiï в Канадi, тобто пiдтвердження ? Чи краще без апостiля? Дякую
-
Дякую за відгук! Теж чекаю, в мене є рівень, тож спершу на дзвіночок 🛎️ від них.
-
Ви реєструєтесь на сайті mifi, заповнюєте анкету, вписуєте свої дані, інфо щодо себе, обираєте ближчу до себе школу францізасьону чи яку важаєте кращою для себе, потім листа відправляйте з копією документів і чекаєте звісточки. От мова про те що, в середньому чекають від 2 до 6 місяців. Сайт де подавати заявку тут (всі кнопки активні - і фул тайм, і парт тайм) www.quebec.ca/education/apprendre-le-francais/cours-temps-complet/immigrant/inscription
-
З нуля, мені дуже подобається. Але все залежить від вчителя. Я зараз на 2 курсі, можу спілкуватися на елементарному рівні.
-
Через соціальний сервіс ? І яка процедура оформлення ? Підскажіть будь ласка .
-
Ви з нуля? Як вам рівень навчання?
-
Всім доброго дня А підкажіть чи є люди які розуміються на обладнанні для басейнів?
-
Відіграє МІФІ ,і якщо оформляєшся через соціальний сервіс платять 1400$ на фултайм
-
Десь 3,5 місяці. Від міфі направили
29 Jan 2023, 07:13
142098/238259
about 4 hours ago